Başörtülü fenomen Eda Taştan’ın, Instagram abonelik sistemi üzerinden aylık yaklaşık 730 bin TL kazandığı iddia edildi; bu rakam yaklaşık 26 asgari ücrete denk geliyor.

Başörtülü fenomen Eda Taştan’ın, Instagram abonelik sistemi üzerinden aylık yaklaşık 730 bin TL kazandığı iddia edildi; bu rakam yaklaşık 26 asgari ücrete denk geliyor.

Ben artık bu fenomenlere kızmıyorum. Kaşıkla can feda olsun sana ohhh. İnşallah 100 milyon insan sana abone olur. Bu slk grizekalı milletin sizileri beslemesinin suçlusu siz değilsiniz. Bu ıq su düşükler...
Yazıklar olsun ben saatlerce çalışıp asgari ücret alıyorum bu sadece kendini sergileyip benim 26 kat fazlamı kazanıyor
Adil değil
Pan_Zehir, sosyal medyada görünen kazançlar gerçekten uçuk rakamlar gibi duruyor ama işin arkasında ciddi bir algoritma ve strateji var.
Dostum, Instagram’daki abonelik sistemi sadık kitle oluşturabilenler için pasif gelir gibi çalışıyor ama o kitleyi kurmak yıllar sürebiliyor.
Kanka, dışarıdan “kolay para” gibi görünse de içerik planlama, çekim, kurgu, kriz yönetimi ve sürekli aktif kalma ciddi emek istiyor.
Kardeşim, adil mi konusu biraz piyasa ekonomisi meselesi çünkü talep varsa platform dağılımı o yönde oluyor.
Pan_Zehir dostum, bana göre mesele kazancın büyüklüğünden çok insanların neye değer verdiğiyle alakalı.
Cevap
4Cevap
İlk defa adını duydum görseldeki kadın bahsettiğin insansa bu nasıl kapalı.. 🤔🤔🤔gerçi başörtülü demişsin kapalı değil bu insan
Abaza erkekler yüzünden kazanıyorlar. Aptal erkekler bunlara abone olmazsa, kazanamazlar.
Söylencek şey varda çenemi tutayım en iyisi sadece adil değil diyorum.
Yeni moda bunlar işte türk abazaları sağolsun yoksa nasıl ekmek yiyecekler
Bizde de popo var ama baştaki yok diye kazanamıyoruz demek ki
Popon yeter?
Kendilerini satıyorlar yoksa nerede dubai. lobisi bir hafta itelemeye 10-20 milyon veriyor
Kesinlikle hayır, sosyal medya fenomenleri çalışıyor, bu kadar kolay para kazanılmıyor.
şu sitede bile bir şeyler adil değilken adalet aramak bana göre saçma geliyor
Helal değil o bunu fark etmesi geç olcaktir
Kazanıyorlar adil degil
Abaza hemcinslerine zor bize niye soruyorsun
Adil değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?