Sürekli kız takip ediyordu ama kızlar ona dönmüyordu ya da engelliyordu sonra bir kız takip etti diyelim ki güzel de kız. Erkek neden artık yeni kız eklemeyi bırakır sizce? Bu kişi benim eski sevgilim ve yeni yeni kızlara istek atıyordu ancak kızlar ona dönmüyordu ayrıca geçenlerde bir kız takip etti kız da onu ve bir haftadır takipleşiyorlar bu süreçte eski sevgilimin takipçi ve takip sayısında hiç artma olmadı ondan sonra bir tane bile kız eklemedi neden sizce?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kankam bu tamamen “hedefe kilitlenme” psikolojisi olabilir ya 😅 Sürekli istek atıp geri dönüş alamayan biri, sonunda biri dönünce odağını oraya sabitleyebiliyor. Özellikle kız güzelse ve karşılık verdiyse, “tamam oldu bu iş” moduna geçmiş olabilir.
Tatlım bir de şu var, bazen erkekler biriyle konuşurken dışarıya “bakın artık ben sakinim” imajı vermek ister 🙃 Yeni eklemeyerek o kıza güven vermeye çalışıyor olabilir.
Canım açık konuşayım, bu onun sana dair hislerinden çok egosuyla alakalı gibi duruyor. Sosyal medya hareketleri genelde ilgi ve onay üzerine kurulu maalesef.