Sürekli kız takip ediyordu ama kızlar ona dönmüyordu ya da engelliyordu sonra bir kız takip etti diyelim ki güzel de kız. Erkek neden artık yeni kız eklemeyi bırakır sizce? Bu kişi benim eski sevgilim ve yeni yeni kızlara istek atıyordu ancak kızlar ona dönmüyordu ayrıca geçenlerde bir kız takip etti kız da onu ve bir haftadır takipleşiyorlar bu süreçte eski sevgilimin takipçi ve takip sayısında hiç artma olmadı ondan sonra bir tane bile kız eklemedi neden sizce?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
Bilemeyiz asıl sorun sen neden bu tipte birisini merak ediyorsun?
02 Yorumla
Soran5 ayEski sevgilim çünkü
5 ayşu an ona kaldırıp indiriyor
0164 Yorumla
Soran5 ayYa saçma saçma konuşma
Soran5 ayNeyse umarım ciddi düşünmez
- 5 ay
Olan bu ama sen bilirsin
- 5 ay
Belki ayrılırsa kıymetini anlar
Soran5 ayYa zaten sevgili değillerki ayrılsınlar ama kızla bir haftadır takipleşiyorlar kız da çoğu erkekle takipleşiyor tam bir o***pu şıllığın teki. Benim erkek arkadaşım istek atınca da kabul etmiş
Soran5 ayGenelde istek attığı kızlar ona dönmüyordu ya da engelliyordu ve Bak şimdi şöyle bir durum var bu kızı ekledikten sonra yeni kız eklemeyi bıraktı ve takipçi sayısını düşürdü 4-5 tane
Soran5 ayBen de bu kıza fake ten yazdım eski sevgilisi olduğumu anladı ben inkar ettim ama anladı bence neyse işte bir hafta oldu hala takipleşiyorlar ayrıca kız da bir sürü erkekle takipleşiyor muhtemelen onlarla konuşuyor ama şimdi sevgilim ona merak uyandırmış olabilir fake hesaptan yazdım ya ondan korkuyorum ya aralarında bir muhabbet olursa diye. Kız önüne gelen erkeği takip ediyor anladın mı tanıyıp tanımaması fark etmiyor yani or***puluk yapıyor işte
Soran5 ayYaşı da az değil 32 yaşında umarım bununla evlenmeye kalkmaz
- 5 ay
Senden neden ayrıldınız sevgili ile bu kız ekleme sevdası yüzünden m
Soran5 ayHayır benleyken yapmıyordu ve uzak mesafe diye bitirmiştik artık 2 yıl uzak mesafe devam edince kaldıramadık bu kıza da baktım onunla da uzak mesafede aynı şehirde bile değille e
Soran5 ayYani evlenmek için kendi yakınından birini istediğini söyledi bizim de şu an için öyle planımız yoktu hem uzak mesafedeydik artık evlenmeyi bekleyecek gücümüz de kalmadı çünkü yorulduk soğuduk vs.
Soran5 ayAma bu kişiyle takipleşiyor ve ondan sonra kız eklemeyi bıraktı
- 5 ay
Anladım uzak mesafe ise olmaz zaten 32 yaşında adamın. Cinsel ihticlarını yakındaki o. pular la gidermek istemesi için ekledi o kızları
Soran5 ayYakın değil uzak diyorum
- 5 ay
Bence ilişkiniz bitmiş o kendine ilişki ararken sende yeni bir ilişkiye bak kendini hazır hissedince derim
Soran5 ayBaktım takipçi sayısı 113 tü kendi kendine düşürmüş 107 ye
- 5 ay
O eklediği kız uzak mı
Soran5 ayHayır ya niye bitmiş diyorsun ben ona yazıp arayacam tekrar
- 5 ay
Neden arayacaksın ki🙄
Soran5 ayEvet uzak biz de uzaktık işte hep artık uzak mesafede olmak istemedik ve bu yüzden ayrıldık
Soran5 ayÇünkü onu seviyorum hala
- 5 ay
Allah kurtarsın ozaman seni bu sevgiden. Adam senden vazgeçmiş o pularla konuşuyorsa seni silmiş tir
Soran5 ayBeni niye silsin belki aklındayım ve benden kalan boşluğu doldurmak için konuşuyorum çünkü ben çok farklıydım onun için beni arasa da bulamayacak kimse de
Soran5 aySence bu kızla en fazla ne kadar konuşur
- 5 ay
Kızda ne aradığını bağlı ve ne konuştuklarına bağlı
- 5 ay
Sence o kızla evlilik mi yoksa kafa dağıtmak için mi konuşuyorlar
Soran5 ayEvlilik için uzak mesafe olmaz diyordu ama bu kızla konuşuyor anlamıyorum
Soran5 ayYa da bilmiyorum sadece takipleşiyorlardur
- 5 ay
Anladım. Bence. Mesafeli ilişki saçmalık bende. Yeni. Bitirdim Mesafe li ilişkiyi. Sende zorlama bence olacak diye
Soran5 ayTamam da benimle gitti kızın hesabında nereli olduğu yazmıyor sonuçta konuşarak öğrenmiştir illaki ve bir hafta oldu hala takipleşiyorlar
Soran5 ayBitti diyecektim
Soran5 ayKız kendisinden uzak bir yerde öğrendim
- 5 ay
Anladım biraz zamana bırak. Ama mesafeli ilişkiler sıkıntılı barışalım desen bile sen mesafe yi nasıl çözeceksin
Soran5 ayBilmiyorum onun barışmaya niyeti yok bence yoksa arayışa girmezdi. Onda yaşım geçiyor evlenmem lazım korkusu da vardı aslında ama bu kafayla giderse İnstagramda bulmaya çalışırsa çok Zor
- 5 ay
Sosyal medyadan da aşk çıkmaz. 2 sene zaten mesafe ile yaş geçirmişsiniz 2 niz
- 5 ay
Bende 3.5 senelik mesafeli ilişkimi bitirdim
Soran5 ayPeki onunla niye takipten ve bir haftadır çıkarmadılar
- 5 ay
Senin yaşın kaç ki
- 5 ay
Bilmem belki onla konuşuyordur arada
Soran5 ay22
- 5 ay
Aranızda 10 yaş var sağlıklı bir ilişki olmaz zaten
Soran5 ayİşte bunun cevabını bulmak lazım
- 5 ay
Anladım bence yaşın genç bırak oda kendi hayatına baksın sende yaşına uygun yakından bul mesafeler hep sıkıntı
Soran5 ayAma ben onu istiyordum aramızda. 9 yaş var
- 5 ay
Anladım ozaman mesafe sorununu çözmen ya da hemen evlenmen lazım adam evlenip cinsellik ve belkide çocuk istiyor.. mesafeli aşkım canım cicim yetmez bu yaşta erkeğe
- 5 ay
30 undan sonra. Sanal aşık gibi takılmak saçma geliyor. Ve mesafeli saçmalık sadece
Soran5 ayKendi aşsın ben niye kız olarak uğraşıyorum
Soran5 ayKendi gelsin sahip çıksın bana erkekse
- 5 ay
Aşmış işte sorunu. İlişkiyi bitirmiş sorunda kalmamış bende 750 km yol gittim İlişki için her seferinde. Ama. Zaman kaybı çıktı nikah tarihi alacaktık ama mesafeler sorun hep ayrıldık o başkası ile mutlu olur inşallah
- 5 ay
Bence uğraşmaz. Sonuçta olmayacak şeyi zorlamak aptallık olur
Soran5 ayBen bitirdim onun bu tavrı yüzünden
- 5 ay
Eee bitirdin maden neden peşindesin
Soran5 ayAma geri arayacam kurtulamayacak benden 2 yıl cefasını çektim elin o***şuna yedirtmeyecem kimseyi
- 5 ay
Bence sen sevmiyorsun. Sadece ayrılığa alışmadın ondan
Soran5 ayO da istiyordu çünkü kendinden uzaklaştırmaya soğutmaya çalıştı ben ayrılmadan önce
- 5 ay
Ara ozaman
Soran5 ayMutsuz bile olsam o karıya yedirtmem onu
- 5 ay
Mesafe sorunu çözülmeden o ilişki asla kurtulmaz
Soran5 ayYani aslında bitirmemi istiyordu ama onun cesareti yoktu yani benim üstüme yıktı
- 5 ay
O karı zaten 3 gün 5 gün sonra gider. Başkası gelir sosyal medya da kadın mı yok
Soran5 ayŞu anki konuştuğu kişiyle de uzakta diyorum anlamıyor musun
- 5 ay
Anlıyorum sorun o konuştuğu değil mesafeler ayrılınca sosyal medyada kadın mı yok onlara sarmış
Soran5 ayZannetmiyorum kız bütün erkekleri takip ediyor ben de gerçek hesabımdan istek attım kabul etmedi kaşar
- 5 ay
Bence çok seviyorum diyorsan hemen evlen yoksa uğramaya değmez
Soran5 ayKız güzel işte benim beyinsiz de düşmüştür buna kesin tavlamaya çalışıyordur kız Ankara’da yaşıyor tutup da Erzincan’a onun için gitmez
Soran5 ayİşte ya hemen evlenilecek ya da ömür boyu olmayacak çünkü bir yerden sonra yük oluyor artık böyle nereye kadar diyorsun
- 5 ay
Aa benim kızda erzincanlıydı😃😃erzincan kızları sek se açlar
Soran5 ayErkek erzincanlı diyorum
- 5 ay
Biliyorum sen 2 sene yaşamışsın ben 3.5 sene. Sonra ayrıldık. 11 ay oldu beni aramasın diye numaramı iptal ettim
Soran5 ayEvet köyde yaşadıkları için her şeyden mahrum oldukları gibi ondan da mahrumlar küçük şehir işte ne bekliyorsun
- 5 ay
Heee pardon sen nerelisin peki
Soran5 ay2.5 sene ben
Soran5 ayAdana
Soran5 ayBen Erzincan’a onun ayağına gidemezdim kusura bakmasın küçücük şehirde yaşayamam
- 5 ay
Aynen erzincan merkezde benim ayrıldığım. Kızda. Küçük şehir genelde ordaki insanlar evlenme bahanesi ile öyle yerden kaçma çabasında
Soran5 ayÖyle işte ne bekliyorsun ben evlensem bile orada ailemden uzakta yapamazdım üstelik babam vefat etti onun yanına gelmesi geeekiyordu hep mesafeyi bahane etti
- 5 ay
😃😃senle benim kaderimiz aynı bende mersindeyim. O kızda erzincan da. Oraya bir gitmem. Bana 20 bine patlıyordu giden para artı 3.5 sene
Soran5 ayŞimdi de kendinden uzakta o****pu kaşarın tekiyle konuşuyor bir haftadır
- 5 ay
Sen hiç erzincan a gittin mi. Peki
Soran5 ayDoğuda yaşanmaz ya kız Alevi miydi bu arada nerde tanıştınız
- 5 ay
Anladım ayrılınca teselliyi onlarda arıyor işte
- 5 ay
Belki şaka gelir burdan tanıştık
Soran5 ayHayır gitmedim biz evlenseydik ikimiz de kendi memleketimizde olmazdık ama iki memlekete yakın bir yer olası gerekirdi ben kalkıp oraya gidemem ailemi bırakıp
- 5 ay
Hiç yüzünü görmedim. Kendim gibi sandım. Ama pislik çıktı
Soran5 ayBiz de burada tanıştık 😃
Soran5 ayOluyor ya tanışmaya niyeti olunca insanın çok fark etmiyor ha instagram ha twitterr ha burası
- 5 ay
🤣🤣🤣🤣Bu kadar tesadüf olamaz bence vazgec ben valla bitirdim. 11 ay oldu değmez sen gitsen otobüs 11 saat en az ben şahsi araba ile 7 saat gittim
Soran5 ayPeki sen ondan ayrılınca hemen instada kız ekledin mi
- 5 ay
Benim öyle huylarım yok ben aksine tüm hesaplarımı sildim
Soran5 ayCiddiyim valla 2023 ocakta tanıştık Ekim 2025 te ayrıldık
Soran5 ayHelal olsun be👏🏻
- 5 ay
Benim ayrılma sebebim çok büyük telafisi olmaz barışmak için
Soran5 ayHiç yaşım geçiyor diye de mi düşünmedin yalnız kalmaktan korkmadın
Soran5 ayNeydi sldatma mı
Soran5 ayAyy seninle tanıştığım iyi oldu kendi kopyamı görüyorum resmen
- 5 ay
Hayır 1 kişi var geçmişimde
- 5 ay
Onun yüzünden bitti
Soran5 ayNeden ne yaptı
Soran5 ayValla bana yalnız olmadığımı hissettirdin sağol
- 5 ay
Sende sağol
Soran5 ayNe olacak peki sence kız niye gelmedi güzelim Mersin gibi harika bir şehre. Napıyor Erzincan’da ergan dağında kayak mı yapıyor
Soran5 ayBoş boş
- 5 ay
Yok ekşi suya piknige gidiyor sadece🤣
Soran5 ayBeyinsizmiş
- 5 ay
Şaka bir yana biten ilişkime mi yanayım. 3.5 senede ilişki ciddi olunca 1. Milyon TL param çöpe oldu ona mı yanayım derken bitti
- 5 ay
Neden bitti biliyor musun
Soran5 ayEvet
Soran5 ayValla geçmiş olsun ya
- 5 ay
O paralar verdiğim emek allah yukarıda hepsi ondan çıkmadan ölmesin ben ce sanada diyorum mesafe zaman kaybı yaşım 34 artık selam vermeye korkar oldum karşı cinse.
Soran5 ayAllah onun belasını verir merak etme
Soran5 ayBu arada benim durumumda şöyle kız güzel alımlı bir kız şimdi bilemeyiz uzak mesafeyken çabalamadı benim için ama onun için çabalayaiblir neyin nolacağı belli olmaz belki uzak mesafeye olumlu bakıyor bilemiyorum kız güzel yani her şey olabilir benimle istemedi onunla isteyebilir
Soran5 ayBenim bu düşüncelerden kurtulmam için birbirlerini takipten çıktılarını görmem lazım ama tkaipşkeiyorlar kız kanabilir buna çünkü kızın da yaşı büyük değil ne oolacağı belli olmaz
- 5 ay
Ben bela okumuyorum ama. Yanına kalmayacak ama bende bitti
Soran5 ayZaten evlenme derdinde E yakınında birisi yok ee bu kızla konuşuyor vs derken bu kıza odaklanabilir
- 5 ay
Erzincan uzak bir şehir herkes gidip gelmez adana mersin arası 650 km var. Mersinden ben 750 km gittim neredeyse her ay gittim
Soran5 ayBunu hedef olarak görüp elde etmeye çalışabilir çünkü önceki kızlar isteğine bile dönmüyırdu
- 5 ay
Bence 32 yaş abaza olmuştur o önüne gelen kıza yürür artık.
Soran5 ayİşte boku yedik yani ama evlenme ihtimali var mı sonuçta benle uzak mesafe diye olmadı onunla da uzlaneösafe ama kız güzel işte
- 5 ay
O kıza neden güzel. Güzel diyorsun. Sen çirkin mi görüyorsun n kendini
Soran5 ayVe takip isteğine dönen bir kız hem güzel bunları topladığında yazıp konuşmamak için sebep kalmıyor asıl olay bu sohbet ne zaman bitecek ve benim bunların birbirini takipleşmesine engel olmam lazım acayip kafayı taktım kimse durduramaz beni bu kızı silecek o kadar
Soran5 ayŞimdi benimle bitti ya gözüne görünen o kız var güzel
- 5 ay
Ozaman ara eski sevgilini özledim de sonra engelletene kadar konuş onunla
Soran5 ayDirekt arayım mı ya kız çocuğu takıntı yaparsa ya kız benden rahatız olup beni şikayet ederse
- 5 ay
Sohbetin için teşekkür ederim hayırlı geceler diliyorum 👏👏kaderimiz aynı ama inşallah mutlu olursun
Soran5 aySen kızı mı ara dedin
- 5 ay
Sevgilini ara kızı değil
- 5 ay
Kızla senin bir işin yok
- 5 ay
O kız yara bandı sadece
Soran5 ayÇocuğu niye kendimi engellettireyşm
Soran5 ayUmarım yara bandıdır
- 5 ay
Kız o.. pu diyorsun genelde seksting sohbeti vardır erkek yoklukta bunu arar genelde
- 5 ay
Sıkılınca gider kız
Soran5 ayKız güzel ya eski seivglisini bile unutturur ona belki de unuttu beni çoktan. Geçrektn sevseydi üzülseydi arkamdan yeni kıznç eklemezdi
Soran5 ayYa yok seksting yapmaz ya
Soran5 ayYeni kız eklemezdi
- 5 ay
Bilmem sosyal medya sapık dolu. Ama 2 senede o çocuk senin yanı kaç kere geldi
Soran5 ayHiç gelmedi ben gittim
- 5 ay
😮💨😮💨😮💨aferin
Soran5 ayBunların birbirini takipten çıkmaları için bir şey yapmam lazım daha fazla zaman geçmeden zekice bir şey lazım
- 5 ay
Emek veren seven senn. Ayrılınca cabalayan gene sen. Tek taraflı olmaz bunlar
Soran5 ayİşte kendinden uzaklaştırmak için bilerek tek taraflı hale getiriyor anladın mı hiçbir şey bilerek yapmıyor
- 5 ay
Bilmem. eski sevgilini ara barışalım de engellet sonra
Soran5 ayYalnız kalsın yalnız başına gebersin gitsin gün yüzümgörmesin kimseyle evlenmesin
- 5 ay
Sana tavsiyem önüne bak
Soran5 ayYok daha barışmam zamanı var kızla konuşsun biraz sıkılsın kızdan
- 5 ay
İnşallah si ki kırılır de tam olsun 🤣
Soran5 ayİnşallahhhh kimseyle evlenemez ömür boyu ylanız kalır ömrü hayatı boyunca benim arkamdan ağlar
Soran5 ayBırak bir hevesini alsın kızdan daha zamanı var 🙂
- 5 ay
Aminn kalbini kırdığı her anın acısını hep çeksin
Soran5 ayDoğru zamanı bekliyorum yazmak için ama şimdi depil biraz beni özlemesi değerimi anlaması lazım sonra hiç beklemediği anda arayacam
- 5 ay
Ergan da kızlar bol ordan gitsin bulsun 🤣🤣erzincan kızları bıyık ve sakal bırakıyor. Ondan mı dışarıdan kız bakıyor hep
- 5 ay
Anladım koca kız sın sana akıl veremeyiz ama senin de benim gibi bittiğini anlaman lazım
Soran5 ayYok ona dönmüyorlar hiç kızlar. Ayrıca gerçekte birini bulmaya çalışmıyor inrernetten arıyor beyinsiz
- 5 ay
2.5 sene az değil.
Soran5 ayO başkasıyla evlenemez anladın mı
- 5 ay
Genelde internet ten bulma cabası sadece cinsellik için oluyor
- 5 ay
Neden evlenmesin
- 5 ay
Gay mı yoksa
- 5 ay
İyi uykular dilerim şimdiden
Soran5 ayGidip internetten bulduğuyla evlenir mi çevresinden birini bulamadıysa
Soran5 ayUyudum ya görmemişim
- 5 ay
Evlilik ciddi iş bence çevresindende akraba falan vulur evleneceği zaman. Uyudun dinlendin iyi misin peki 👏🤲🙃
Soran5 ayGeldim kızla birbirini takipten çıkmışlar Ahahaahahhaahahahahha işte şimdi keyfim yerine geldi bak
- 5 ay
Hoş geldin hayırlı geceler. 😅😅 yaww ne olacak başka sen ben gibi sevip değer vermez herkes. Şimdiki evlilikler 2 sene 3 sene sürmüyor ki bizim gibi kahırlarını elin 3 günlük kaşarları çekmez zaten
İnternet & Teknoloji konusunda 477 cevap paylaştı. Belki o kızı hayatına almıştır
05 Yorumla
Soran5 ayZannetmiyorum daha bir haftadır takipleiyorlar
Soran5 ayBu kişi internetten biri zaten ayrıca uzak mesafede ona göre
Soran5 ayGörüşmüyoruz ayrılalı 4-5 ay oldu
Aradığını onda bulmuş
03 Yorumla
Soran5 ayBunların takipleşmesine nasıl engel olurum ne yapmam lazım acil taktik
Soran5 ayNe alakası var her şeyin bir çözümü vardır hayatta
5 ayBundan hoslandi
024 Yorumla
Soran5 ayZannetmem kız tam bir o***pu
- 5 ay
Nerden biliyorsun bunu
Soran5 ayÖyle çünkü tipi attığı videolar
- 5 ay
Kac yasinda dir
Soran5 ayBilmiyorum 23-24 gibi duruyor
- 5 ay
Sen kac yasindasin
Soran5 ayBen 22
- 5 ay
Kendisi
Soran5 ay31
Soran5 ayBen de bu yıl 23 olacam
Soran5 ayGenelde istek attığın kızlar ona dönmüyordu ya da engelliyordu ve Bak şimdi şöyle bir durum var bu kızı ekledikten sonra yeni kız eklemeyi bıraktı ve takipçi sayısını düşürdü 4-5 tane
Soran5 ayBen de bu kıza fake ten yazdım eski sevgilisi olduğumu anladı ben inkar ettim ama anladı bence neyse işte bir hafta oldu hala takipleşiyorlar ayrıca kız da bir sürü erkekle takipleşiyor muhtemelen onlarla konuşuyor ama şimdi sevgilim ona merak uyandırmış olabilir fake hesaptan yazdım ya ondan korkuyorum ya aralarında bir muhabbet olursa diye. Kız önüne gelen erkeği takip ediyor anladın mı tanıyıp tanımaması fark etmiyor yani or***puluk yapıyor işte
- 5 ay
Denekki dedigim gibi bu kizi seviyor
- 5 ay
Ama sende iyisin ya 22 yasinda sin
Soran5 ayO yaş olarak daha büyük duruyor benden
- 5 ay
Tecrubeli biridir evli degilmi
Soran5 ayHayır ya ne evlisi kimden bahsediyorsun
- 5 ay
31 yasinda ki erkekten
- 5 ay
31 yasinda hala Bekar mi
Soran5 ayEvet bekar zaten evlenecek kız arıyor bulamıyordu bir ben vardım onun için benle de ilişkisi bitti
Soran5 ayYa bu kızla da aylarca konuşacak hali yok ya illaki bir yerde bitecek
- 5 ay
Hmmm berabermi oldun
Soran5 ayYok ya
- 5 ay
Onunla Temasin oldumu
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Eski sevgilim neden yeni bir kızı ekledikten sonra başka kızlara istek atmayı kesti?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kankam bu tamamen “hedefe kilitlenme” psikolojisi olabilir ya 😅 Sürekli istek atıp geri dönüş alamayan biri, sonunda biri dönünce odağını oraya sabitleyebiliyor. Özellikle kız güzelse ve karşılık verdiyse, “tamam oldu bu iş” moduna geçmiş olabilir.
Tatlım bir de şu var, bazen erkekler biriyle konuşurken dışarıya “bakın artık ben sakinim” imajı vermek ister 🙃 Yeni eklemeyerek o kıza güven vermeye çalışıyor olabilir.
Canım açık konuşayım, bu onun sana dair hislerinden çok egosuyla alakalı gibi duruyor. Sosyal medya hareketleri genelde ilgi ve onay üzerine kurulu maalesef.