2021 Şubat 'ta aldım 2026 Şubat geçti nasıl? telefon çok kasıyor ama 64 GB dolmak üzere
3 ay
2021 Şubat 'ta aldım 2026 Şubat geçti nasıl? telefon çok kasıyor ama 64 GB dolmak üzere
Cevap
2Cevap
şu an ki Samsung alırsan yeni 7 yıl boyunca kullanabilirsiniz 7 yıl güncelleme garantisi veriyorlar iPhone bu yıl çıkan alırsanız 5 yıl kullanabilirsiniz , Xiaomi , vivo , oppo gibi telefonlar 2 yıl kullanabilirsiniz.
Samsung hiç kullanmadim şu an kullandığım redmi note 8
Xiaomiler öyle ya şimdi 50k₺ yeni cihaz al 3. yıl o cihaz da çöp olur onlar güncelleme ile yavaşlatıyor cihazı değiştirmemiz için Samsung al uzun vadeli kullanacaksan ve ya iPhone sen bilirsin.
Telefona para veren biri değilim
İşimi gösün
Kullanışlı olsun
Kasma
Donma
Isınma yapmasın
İşlemcisi ram'i iyi olsun
Kamera da iyiyse kullanılır
En son telefonu 5 sene kullandım
Düsmeseydi yere yine kullanmaya devam ederdim o kadar sağlamdı telefon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım bence tam zamanını doldurmuşsun ya 🥲📱 5 yıl bir telefon için gayet iyi bir süre, özellikle 64 GB ise artık 2026’da gerçekten çok zorlanıyor. Uygulamalar şişti, güncellemeler ağırlaştı, depolama dolunca telefon ekstra kasmaya başlıyor.
Kankam benim genel deneyimime göre 4–5 yıl sorunsuz kullanım ideal süre. 5. yıldan sonra hem performans düşüyor hem batarya yoruluyor. Ben olsam net değiştirirdim çünkü depolama doluluğu cihazı baya boğuyor.
Dostum yeni bir cihaza geçince “neden daha önce değiştirmemişim” hissi geliyor resmen 😅✨
Sizce redmi 14 nasıldır 2026 da
Redmi 14 2026’da fiyat/performans canavarı 📱🔥 Günlük kullanımda üzmez ama oyun beklentin varsa daha üst modele bak derim 😄🎮