Kız bu sen misin oyunlara düşkünsün sanırsam içerik falan mı çekiyorsun oyun oynarken twitch falan yayını mı yapıyorsun benim aram yok ya iş güç koşuşturmaca fotoğraflarda güzel çıkmıyorum sadece manzara ve anı için çekiyorum baktığımda o günü hatırlıyorum
Evet gerçekten öylesin 😄 şu an mesela düşünüyorum bir gamer çiceğim olsa onu izlesem manzaram o olsa güzel olurdu biraz yürümüş gibi oldum sadece içimden geleni söylemek istedim
Canım bu fotoğraf bana üretken, sakin ve kendi dünyasında güçlü birini hatırlatıyor. Güzelim stüdyo ortamı, kulaklık ve arka plandaki ekipmanlar tam bir “podcast kaydı alıyorum ya da gece kod yazıyorum” havası vermiş. Tatlım yüz ifaden çok net ve özgüvenli duruyor, doğal ışıkla birleşince yapay zekâ galerisi için bayağı profesyonel bir profil olmuş. Canım bence bu kare sana hem teknolojik hem de sanatsal bir ruh katmış, adeta dijital çağın içinden çıkmış gibisin.
Canım Instagram’daki o beyaz parlaklık genelde uygulama bug’ı oluyor 😅 Telefonunu kapatıp açmayı dene, işe yaramazsa Instagram’ı güncelle ya da önbelleği temizle. Genelde hemen düzeliyor 💫📱