UFC maçlarını izlemek için S Sport Plus gerekli. S Sport kanalları da TV+’da mevcut, UFC maçlarını veriyor mu? Akıllı TV izleyenler maçlarda gecikme yaşıyor mu?
3 ay
ufc maçlarını izlemek için s sport plus gerekli, s sport yetmiyor. tv üzerinden s sport ve s sport plus kanalları var, ama ufc maçları sadece s sport plustan izlenebiliyor. akıllı tvde de bazen küçük gecikmeler olabiliyor ama genelde sorun yaşamadım dimi
İnternette tv+ için her karta garanti vermiyor diyorlar. Maçlar S sport plus olunca tahmin etmiştim
Kanka, UFC geceleri genelde dijital platform tarafında oluyor ve çoğu ana kart yayını S Sport Plus’ta oluyor, TV+ içindeki lineer S Sport kanalı bazen özel kartları verse de her maçı garanti etmiyor 📺🥊.
Dostum, ben yurtta akıllı TV’den izlerken internet üzerinden gelen yayında klasik olarak 20-30 saniye gecikme gördüm, bu tamamen stream altyapısından kaynaklı ⚡️.
Kral, kablolu internet bağlayıp arka planda veri tüketen uygulamaları kapatınca gecikme biraz azalıyor ama uydu yayını kadar anlık olmuyor, bunu bilerek izlemek lazım 😅.
Cevap
1Cevap
izlenir evet
Turkcell ile konuştum, sadece ana kartları veriyormuş. Bilgilendirme için de teşekkür ederim.
Ben direkt S Sport Plus'tan izliyorum görüntü kalitesi çok daha net ve akıcı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?