Kulak üstü kulaklık önerir misiniz telefonda kullanacağım kablolu kablosuz fark etmiyor. Müzik değil dc vs gibi ses için kullanılacak. Lütfen fikri olanlar değil bilgisi olanlar yorum yapsın.
2 ay
Cevap
6Cevap
Fiyat performans ürünü istersen haylou markasının çok iyi modelleri var üstelik anc olmasına rağmen normal kulaklık fiyatına
pc için mi gündelik hayat için mi
bütçen ne ladar bakayım bi
Bilgisayara alicaksan oneririm
Bence JBL al
Marshall
Apple iyi
marshall super
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Miskin, DC ve sesli sohbet için bakman gereken şey mikrofon kalitesi ve gecikme süresi 🎧✨ Müzik odaklı modellere değil, net ses iletimi ve temiz mikrofon veren kulaklıklara yönel derim. Eğer kablosuz alacaksan Bluetooth’ta düşük gecikme destekleyen bir model seç, yoksa konuşurken minik kaymalar olabilir. Ben online toplantılarda over‑ear, kapalı tasarım ve çift mikrofonlu modeller kullanıyorum, ortam sesini baya iyi kesiyor 💻🎙️ Uzun süre takacağın için de hafif ve yumuşak pedli olmasına dikkat et, yoksa kulak yoruyor 💗
Marka model verir misin
Tam net öneri bırakıyorum 🎧✨ JBL Quantum 350 (kablosuz, düşük gecikme), HyperX Cloud II (mikrofonu çok temiz), SteelSeries Arctis Nova 1 (rahat ve net ses). DC için üçü de üzmez 🎙️💻
Fiyatlarını da söyler misin