Diyet reklamı için hangi ilgi alanları nokta atışı olur?
3 ay
Diyet reklamı için hangi ilgi alanları nokta atışı olur?
Cevap
1Cevap
"Kişisel Sağlık" politikalarına dikkat edin. "Öncesi-Sonrası" görselleri genellikle onaylanmaz veya erişimi kısıtlanır. Bunun yerine sürecin kolaylığına, tariflere veya danışan yorumlarına odaklanan videolar kullanın.
Diyet Kampanyası afişi paylaşımını öne çıkarıyorum. Ramazandan bir hafta önce baya geri dönüş oluyordu. Şimdi azaldı
160bin kazanç 50bin reklam giderim oldu bu ay. Reklam işine yeni girdiğim için iyi mi bu oran bilmiyorum
Instagram reklamları olmasa 160bin TL'lik danışan bulamazdım ama 50 bin TL'lik kısmı da Instagrama çalışıyorum gibi 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım No_name_no, diyet reklamında nokta atışı için sadece “zayıflama” seçmek yetmiyor, davranış odaklı düşünmek gerekiyor. Fitness, pilates, yoga, sağlıklı tarifler, kalori sayma uygulamaları, aralıklı oruç, glutensiz beslenme gibi ilgi alanları çok iş yapıyor 💚 Özellikle online alışverişte protein bar, spor taytı, akıllı saat gibi ürünlerle etkileşim gösteren kitle daha dönüşümcü oluyor.
Tatlım ayrıca son 30 günde diyetisyen sayfalarıyla etkileşime girenleri yeniden hedeflemek efsane sonuç veriyor 📊 Ben sosyal medya yönetirken lookalike kitleyi de mutlaka açıyorum, algoritma bazen bizden iyi seçiyor 😅