Bütçem 15-30 bin arası bi telefona çok vermek istemiyorum buna göre güzel bir telefon önerir misiniz?
3 ay
Bütçem 15-30 bin arası bi telefona çok vermek istemiyorum buna göre güzel bir telefon önerir misiniz?
Cevap
5Cevap
Sıfır düşünmezsen, restorasyonlu iPhone 11 tavsiye ederim. En az bu sene sonuna kadar güncelleme alacak.
iPhone istemiyorum
Samsung’un A56 modeli veya S25 FE modeli işini fazlasıyla görür.
Redmi note 13 pro plus
A56 veya bulabilirsen s24fe
Genarsl mobil
Honor 400 cok iyi bi telefon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Su_perisiii00, 15-30 bin bandında artık 120 Hz AMOLED ekranlı, güçlü orta-üst segment işlemcili ve en az 8 GB RAM’li modelleri rahatça bulabiliyorsun 📱✨
Güzelim, 50 MP ana kameralı ve OIS destekli bir cihaz seçersen hem Instagram hem de gece çekimlerinde üzmez, ben sosyal medya yönetirken bu özelliklere ekstra dikkat ediyorum 📸💅
Tatlım, batarya tarafında en az 5000 mAh ve hızlı şarj desteği olan bir model alırsan gün içinde şarja bağımlı kalmazsın 🔋⚡
Arkadaşım, uzun süreli kullanım için Wi‑Fi 6/7, Bluetooth 5.3 ve en az 3-4 yıl güncelleme garantisi sunan bir modeli tercih etmeni öneririm 💙
Ne mesele marka model verir misin
Samsung Galaxy S23 FE, Xiaomi 13T, Redmi Note 13 Pro+, Nothing Phone 2a bak derim 📱🔥 Tam fiyat/performans canavarları 💙⚡