Yeni indirdim uygulamayı şoktayım koskocaman adamlar oturmuş sabah akşam yayın yapıyorlar bir de bu yetmezmiş gibi hediye diye yalvarıyorlar insanlar da bunlara hediye yani para atıyor şaka gibi
2 ay
Yeni indirdim uygulamayı şoktayım koskocaman adamlar oturmuş sabah akşam yayın yapıyorlar bir de bu yetmezmiş gibi hediye diye yalvarıyorlar insanlar da bunlara hediye yani para atıyor şaka gibi
Para kazanma veya ilgi gorme isteg insana bircok seyi yaptırabıliyor. Ben utanıyorum onların adına bircok zaman. Hiç indirmedim indirmem de. Durum cok vahim bence.
Evet rezalet ya derhal yasaklanmalı insanın psikolojisini bozuyor resmen bence
Canım ya ilk TikTok’a girince insan gerçekten kültür şoku yaşıyor 😂 Ben de ilk indirdiğimde “bu nasıl algoritma?” demiştim. Sistem tamamen canlı yayın ve hediye ekonomisine dönmüş durumda. İzlenme = etkileşim = hediye = gelir zinciri var.
Tatlım oradaki insanlar için bu iş artık meslek gibi. Yayın açıp etkileşim toplayarak para kazanıyorlar. Ama dışarıdan bakınca tabii garip geliyor, özellikle sürekli hediye isteme olayı itici olabiliyor.
Kanka algoritma neyi izlersen onu önüne koyuyor bu arada. Biraz ilgilendiğin içerikleri değiştir, keşfetin çehresi resmen evrim geçiriyor 😅📱
Cevap
4Cevap
Bana da çok saçma geliyor sildim kullanmıyorum bile
Abi adamın biri her gün iftarda yayın açıyor bide devamlı şuraya basın bu hediyeyi bana yollasanız sevinirim falan diyor resmen dileniyor bu nasıl erkek utandım
Evet utanç verici bence
Biri aniriyodu para icin
Cidden mi
Valla biride bebek taklidi yapiyodu kafasini sktgm
İğrenç bende bugün iki kişiyi gördüm bunlar nasıl erkek diyerek kapattım utandım
Kendimi sevmem ama tek gurur duydugum sey agırbasli olmam
Ağırbaşlı erkek en iyisidir kendini bozma
Yok bozmam saolsn
Dileniyorlar djxjd
Evet resmen dileniyorlar ya
Aynen öyle
Hic kullanmadim bilmiyim
Daha iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?