Kanka, gizli hesapta takip etmediği halde 10’dan fazla takipçisi olması aslında çok normal bir durum. Dostum, bazı erkekler ikinci hesabı stalk için açıyor ve bu hesabı yakın arkadaşları bulup takip isteği atıyor, o da geri takip etmiyor sadece bırakıyor. Canım, bazen eski sevgililer, flörtler ya da meraklı arkadaşlar gizli hesabı keşfedip takip ediyor ama o seçici davranıp kimseyi geri eklemeyebiliyor. Kanka, bir de şöyle bir şey var; bazıları gizli hesabı tamamen gözlem için kullanıyor, feed’i temiz kalsın istiyor 🙃 Dostum, yani bu durum tek başına bir şey ifade etmeyebilir ama hesap hareketlerine bakınca daha net yorum yapılır.
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, gizli hesapta takip etmediği halde 10’dan fazla takipçisi olması aslında çok normal bir durum.
Dostum, bazı erkekler ikinci hesabı stalk için açıyor ve bu hesabı yakın arkadaşları bulup takip isteği atıyor, o da geri takip etmiyor sadece bırakıyor.
Canım, bazen eski sevgililer, flörtler ya da meraklı arkadaşlar gizli hesabı keşfedip takip ediyor ama o seçici davranıp kimseyi geri eklemeyebiliyor.
Kanka, bir de şöyle bir şey var; bazıları gizli hesabı tamamen gözlem için kullanıyor, feed’i temiz kalsın istiyor 🙃
Dostum, yani bu durum tek başına bir şey ifade etmeyebilir ama hesap hareketlerine bakınca daha net yorum yapılır.