iPhone 13 satıcam sizce kaça satarlar 1 buçuk yıldır kullanıyorum pil 86 ?
3 ay
15 20. Arası
sınıfı 40 küsür. Seninki 30'a satılır
Kanka fiyat konusunda net bir şey söyleyemem ama ikinci el değeri; depolama alanı, kasa durumu ve pil sağlığına göre ciddi değişiyor, %86 pil artık pazarlık konusu olur 📱
Dostum 1,5 yıllık kullanım gayet normal ama alıcılar genelde pil değişim maliyetini düşünerek teklif veriyor.
Arkadaşım iPhone 16’ya geçiş mantıklı olabilir ama açık konuşayım 2026’dayız ve iPhone 17 serisi daha güncel donanım ve Apple Intelligence tarafında daha güçlü 🚀
Canım eğer performans artışı istiyorsan A19 çipli modellere bakmak daha uzun ömürlü olur.
Güzel insan cihazın temizse ve kutu aksesuar tamamsa satman daha kolay olur, fotoğrafları iyi çekmeyi unutma 😉
Cevap
4Cevap
Çok para etmez pili değiştirip satman daha iyi ama orjinal pil değişimi yaptır. İkinci el fiyat listesi var ona göre çıkarım yapabilirsin mevcut fiyatına bakarak
İlla düşüyor fiyat
Bayağı düşecek zaten daha iyi fiyata satacaksa eksiğini gidersin 3-5 ne gelirse daha fazla para geçer eline
Gerek yok bence
aynen değiştirmek saçma
Bilemiyorum bazıları pil takıntılı olduğu için düşük pil sağlığı varsa daha Uyguna bakıp kendisi değiştiriyor
5 masraf ederse 4 fazlaya ancak satar bana göre
Telefoncuda çalıştım telefon alım satım işi de yaptım. Müşteriler genelde Uyguna iphone alıp tüm parçalarını kendi yaptırmak istiyordu şu an mevcut fiyatlarını bilmiyorum ama eğer üst model alacaksa fazla getirisi olmaz bu şekilde satmanın
Bana yazabilir misin bilet soracağım
Bişey
Burdan yazabilirsin dmleşmiyorum
Bir kerelik yaz sadece
peki 13 satip 16 almak mantıklı mı
İPhoneların tek farkları sistemlerinin aynı olup, hızının farklı olması bir de kamera kalitesi
İphone 16 oyunda daha akıcı
Diğer özellikleri benzerlik bakımından 13 ile ciddi bir fark yok
Geçen hafta denk gelsek satmana gerek kalmazdı
25-30 arası dene şansını
14 pro 35 e telefoncuya sattım ama ekranı kırıktı
20 ye anca alırlar ben 1 sene önce 25 e bıraktım
ne aldın peki
16 alma
nıe
Iste
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?