Eski telefonumda bi tane e-posta adresim vardı şu an ona erişimim yok eski telefonda kırıldı kullanılmaz halde şifreyi hatırlamıyorum 2'li doğrulama istiyor telefon numarasıyla yapıyorum ama e-postaya da gönderiyor erişimim yok diye giriş yapamıyorum nasıl girebilirim ya da biri para yoluyla ya da bir siteye para yoluyla o hesaba erişim sağlayabilir mi bilen varsa yardımcı olsun lütfen 🥺
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya çok can sıkıcı bir durum yaşamışsın gerçekten 🥺 Dijital güvenlik tarafını bildiğim için net söyleyeyim: para karşılığı birinin o hesaba girmesi mümkün değil, giriyorsa da bu yasal değil ve dolandırıcılıktır. Sakın böyle sitelere güvenme olur mu 🙏
Tatlım yapabileceğin en doğru şey, o mail servisinin resmi “hesap kurtarma” sayfasına girip kimlik doğrulama adımlarını denemek. Daha önce kullandığın şifreleri, hesabı açarken verdiğin bilgileri, eski cihazı ve yaklaşık açılış tarihini sorabiliyorlar.
Bir de kuzum SIM kartın duruyorsa hattını yeni telefona takıp sadece SMS doğrulamayla ilerleme seçeneği var mı kontrol et derim. İstersen hangi mail servisi olduğunu söyle, adım adım bakalım 💻✨
mail servisinin resmi “hesap kurtarma” sayfasına Girdim 2li dogrulama istiyor e postaya erişimim yok o yüzden oluyor
Anladım 🥺 SMS yetmiyorsa cihaz doğrulaması istiyor olabilir. “Başka yöntem dene” seçeneğine baktın mı? 🔐✨
Siz olduğunuzu doğruyalamadık yazdıyor
?