Ben hiç istemem kaba görüyorum hem dr sohbet güzel tipi sarmazsa ta soğursam diye sizde nasıl ilerliyor sarınca sohbet hemen ister misiniz resim istemek kabalık mıdır
3 ay
Sanal ortamlardaki ruh hastaları dengesiz ve tutarsız insanları hesaba katarsak resim istemek karşındaki in mi cin mi hemcinsin mi karşı cinsin mi travesti mi bunu görüp konuşmak daha mantıklı
İç güzellik tabikide önemlidir düşünceler felan ama ruhlar aleminde de yaşamıyoruz
Fotoğraf isteyen birinin sadece sohbet etmek gibi bir niyeti olmadığı kesindir. Neden görmek ister bir insan? Beğenip beğenmeyeceğini tartmak için. Yani bağlantının amacı farklı bir noktaya kayar.
Bence ya canım, sohbet akıyorsa fotoğraf istemek bana da biraz büyüyü bozmak gibi geliyor.
Vallahi sana şunu diyeyim, yazışmadaki enerji tutuyorsa tipi öğrenmek için acele etmiyorum çünkü kafa uyumu her şeyden daha çekici olabiliyor.
Açık konuşayım dostum, fotoğraf istemek başlı başına kabalık değil ama zamanlaması çok önemli, daha ilk muhabbetten istenince ben de soğuyorum.
Samimi söyleyeyim güzelim, karşılıklı güven oluştuysa zaten fotoğraf konusu doğal şekilde açılıyor, zorlamaya hiç gerek yok bence. 😊
Cevap
18Cevap
fotoğraflar diye darlamam da içtrn içe d görmek isterim kimle konuştuğumu bilmek daha iy hissettirir
bı gorıyım ona gore konusuruz demek gıbı gelıyo ya sjjssj
Anonim olup konuşup samimileşmek aynı zamanda o merak duygusu heyecanı diri tutuyo. Tipi hayal kırıklığına uğratınca istediğine de pişman oluyosun
Şimdiye kadar hiç resim istemedim, ama tabi konuşma ilerlerse anlaşma sağlanırsa, iki tarafta kimle konuşuyorum diye merak edebilir bence
hemen ikinci çümlede resim demem ama bir süre sohbetten sonra.. kafalar güzel uyumlu ise insan merak edyor kaşındakini..
Anonim iyi tabikide ama çok fazla merak olursa isterim reddedilir se de fazla takılmam yani
Zamanla isteyebilirim tsniki kstşı tarfında düşüncesi önemli
Anonim daha iyi hele bide uyumluysak cok super gecer eglenceli ve neseliyse 😇
bir süre sonra istenmesi normal
Gizem daha çok hoşuma gider.
İsterim kimle sohbet ettiğimi görmek hakkım
ben isterim bir kaç gün sonra
Anonim yskilmak iyi
Aslında resim bence ilk adımda istenmeli
İsterim hemen
Fotoraf önemli heycan katıyor
Farketmez
Genelde anonim en rahatı