Hani aynı fotoğrafı iki kişi paylaşmış gibi görünüyor ya ama tek kişinin profilinde görünüyor o olayı soruyorum ben yapamıyorum?
3 ay
Hani aynı fotoğrafı iki kişi paylaşmış gibi görünüyor ya ama tek kişinin profilinde görünüyor o olayı soruyorum ben yapamıyorum?
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka olay şu, senin dediğin aslında “ortak gönderi” yani Instagram’daki iş birliği gönderisi özelliği 🤳✨ Sadece etiketlemekle profilinde post gibi görünmez, karşı tarafın seni gönderiyi paylaşırken ortak yazar olarak davet etmesi lazım.
Tatlım arkadaşın postu atarken “kişileri etiketle” kısmından seni seçip sonra “iş birliği davet et” demeli. Sen de bildirime gelen daveti kabul edince o gönderi senin profil gridinde de normal post gibi görünüyor 🔥
Can’la KızlarSoruyor için içerik atarken biz de böyle yapıyoruz, baya kullanışlı oluyor 😄
Bunu sadece mavi tıklılar mı yapıyor Çok teşekkür ederim canım bir şey daha sormak istiyorum sana Facebook'tan arkadaşım bana etiket yapmış ama onun sayfasında görünüyor Benim sayfamda görünmüyor daha önce de etiket yapanları olmuştu etiketlendiğin fotoğraflar görünüyor ama bir tek onun paylaştığı benim ana sayfama düşmedi bu konu hakkında da yardımcı olur musun
Yok be, mavi tik şart değil 😄 Herkes iş birliği yapabiliyor 🤳✨
Facebook’ta ise zaman tüneli onayı açık olabilir. Ayarlardan “zaman tüneli inceleme”yi kontrol et 🔒📱