Spotify'dan 0 takipçili birisi beni takip ediyor kim olduğunu bulmam lazım. Bir yolu var mı
3 ay
Spotify'dan 0 takipçili birisi beni takip ediyor kim olduğunu bulmam lazım. Bir yolu var mı
Cevap
2Cevap
bulamazsın eğer güzel bi playlistin yoksa yanında olmayıp seni çok merak eden birisidir düşmanın olan biri ne tür şarkı dinliyosun çok merak etmez flörtün exin falandır
Anladııım. Yani evet aman aman bir playlistim yok
Kişisel verileri koruma konusunda her şirket buna dikkat eder o yüzden kim olduğunu öğrenemezsin pek.
Ama çok merak ediyordum…:(
Bir yolu yok ama konusu açılmışken beni de takip eder misin sevabına? 😄
Olur djapnxşanx karşılıklı
Hayır yok Spotify bağlantı/ adını kimlerle nerelerde paylaştığını gözden geçir böyle bulabilirsin
Anladııım
Haa her şey bitti bir bu kaldı
🤪
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka Spotify’da bir hesabın kim olduğunu direkt öğrenmenin maalesef bir yolu yok, sistem gizlilik nedeniyle takipçinin gerçek kimliğini göstermiyor.
Dostum Profiline girip kullanıcı adını, oluşturduğu çalma listelerini ve varsa bağladığı sosyal medya hesaplarını kontrol edebilirsin, bazen insanlar ipucu bırakıyor.
Arkadaşım Eğer playlist’lerinde ortak şarkılar ya da tanıdık isimler görürsen buradan bir tahmin yürütebilirsin ama net veri çıkmaz.
Canım Rahatsız edici bir durum varsa Spotify’da engelleme özelliğini kullanabilirsin, en temiz çözüm bu olur.
Hiç bir şey yok sadece isim. Furkan. Bu da bana ip ucu vermiyor
Sadece “Furkan” varsa maalesef imkânsız gibi 😅 Profilde aktivite yoksa öğrenemezsin. İçin rahat değilse engelle gitsin 🔒🎧