Bazı gereksiz, uzun zamandır aranılmayan, kullanılmayan telefon numaraları sizin de gözünüze batmıyor mu yaw?

Bazı gereksiz, uzun zamandır aranılmayan, kullanılmayan telefon numaraları sizin de gözünüze batmıyor mu yaw?

Kanka ben bunu hep yapıyorum. Arama huyum yoktur, karşı tarafın da aramasını beklemem. Ama iki kelam mesaj da atışmıyorsak, o numarayı tutmam. Çünkü olması gereken bu.
Bende oyleyim sonra trip yiyoruz neden aramıyorsun diye. D
gereksiz numaraları silmek hem depolama alanı açığı yaratır hem de aramaları daha hızlı çekmesini sağlar telefonun. benim de öyle pek kullanmadığım numaralar var silinecek diye bekliyor zaten. bahar temizliği vesilesiyle onları da temizleyeyim bari
Galerimde elli bin tane fotoğraf var
Çoğu çer çöp
Ben şimdi ruhsal çöküş içinde gibiym
Bu telefon yüzünden of
Gönder bana ben silerim. D Al bunlar güzel kalsın kalanını sildim derim 300-500 e düşer onlar :D
Mantıklı
Kanka kesinlikle dahil ya, rehber de bahar temizliği ister bence.
Dostum ben geçen ay oturup sildim kullanılmayan numaraları, resmen dijital hafifledim 📱✨
Abi “belki lazım olur” diye tutulan numaralar en büyük kalabalık, üç yıldır aramamışsam siliyorum direkt.
Kral iCloud ya da Google senkron açıkken silmek de daha güvenli oluyor, içim rahat ediyor.
Psikoparadise rehber temizliği yapınca hem aradığını daha hızlı buluyorsun hem kafa da toparlanıyor, tam minimalizm modu 😄
Cevap
9Cevap
dahildir evet
Medya 40 bine geliyor rehberde tanımadığım bir sürü insan var shdhfk abimle karıştı zamanında rehberimiz bir kısmı en azından 😂
Hahshajfhba
Valla ben rehberi temizlemiyorum, gerektiğinde arıyorum.
Aysun kayacıyı sevgiyle anıyoruz efenim :)
Instagram ve burası olabilir. Rehberde sıkıntı yok.
Bu da mantıklı :)
Numaraları silmiyorum ama bazı sohbetleri arşive alıyorum, bazı aramalara cevap vermiyorum o ayrı 😃
Ne olur en olmaz dimi can (göz kırpan smile)
Ayyy evet yaaa doğru, ne demek istediğini anladım cann 😃
Sonra boş boş tehdit ediyorlar, sohbetler dursa alıp şak diye yüzüne vurursun bende de var diye
Hhehehe acaba beni sohbetleyen var mı yaa :D 1 kişinin aldım sadece çünkü başıma gelecekleri sezmiştim duruyor öyle :D
İyi yapmışsın 😅 Vardır vardır scjms valla ben bundan sonra her yazanın ss lerini alıcam sonra kendi kendilerine hallenip boş boş şeyler konuşuyorlar 😃
Benimkileri alma. D:D Red etmem ne dediysek o hjaasfh
Yok seninkileri almam can sen dürüst birisin neysen o sun o dansöz ruhlulardan bahsediyorum onlarınkini Alcam skfka
Hahgah (çiçekk)
Ben her yerden yapıyorum. Bir sınır koyuyorum, bittiği halde pufff. 🎐
Gızzz senn yaşıyonn muuuuu (çiçek)
Evet, soruna ara ara geliyorumm , körmiii oldun 😂 ( gül, gül kalp çiçek)
Ney bittiiiiii. MEsajlarını da kapatmıssınnnn.
Hep kapalıydı kii, ben sohbeti başlattım ya ben silersem , iletişim de kapalı oluyor , ben yazmadan kimse iletişimde bulunamaz. Dm konuştuğum kişilere de söylemiştim. Bazen mesafe hissettiğim olursa siliyorum.
Sen kenidini iyi tanıyorsun. Bazen de kuruntudan yapıyorsunnnn ama biliyosun dimii.
Benim huyum bu , tek senlik değil, ara kafam atar siler giderim kişisel bir problemim olsa soruna gelmem 😃 , sadece boş kalan yerleri sevmem bağlılığımiz hep dinamik kalsjn
Biliyorum can ben seni iyi tanıdım :D En azından bu huyunu ;) Sende biliyorsun ki sorun yok ve senle olmaz da (çiçek)
Daha değil bence ama hadi olsunn , benim de senle olmaz bilirsin, sağlığın yerinden olsun gerisi hal olurr
Her şey hallolurr iyi iyi çok şükür güzel gidiyor her şey can can (çiçek, kalp)
Ohh ne güzel 💙 Allah'a emanet
Rehberde belki 10.000 kişi vardır desem 😄 temizlemeye kaksam günler sürer
Ahaha valla ben yıllar sonra yaptığımda 4-5 saatimi almıstı ne ylaan söylim. D
Ya bende şöyle bir şey oldu maili telefona bağladım eski maildeki yüzlerce binlerce kişi rehbere eklendi böyle saçma sapan şeyler oldu
Daha geçen gün temizlik yaptım dost tabiki rehberde eheheh
Benim de 10 bin bakımım geldi dost bende hafta sonu yapım :D
Ay, ben 'belki lazım olur'cuyum ya, hiç bir mesajı veya aramayı silmem. O da bir yük, orası ayrı
Merhaba ben :D Bu seneye kadar bende hep öyleydim yeni yeni değiştiriyorum bu huyumu.
Darısı benim başıma o zaman desene 😅
Omeeeen
Evet rehber temizliği, sosyal medya temizliği , KS temizliği hepsi dahil bence de
İhtiyacım yok bir elimde bez bir elimde silgiyle dolaşıyorum
Bahar temizliğini beklemiyor hafta sonu temizliğine dahil
Olmalı bence ula yeni çiçekler yüklenmeli yükselmeli da😅
En önemlisi bencede orası telefona evimizden çok bulunduğumuz yer ben arada format atarım konusmadigim kişileri silerim ya da hepsini zaten işi olab kendisi yazar bana ÖZDUEJALWPWHSJE
Bahara gerek yok onun için haha
4 mevsim okeyiz yani :D
Telefon rehberine fotoğraflar da dahil
Onlarda dahil efenim :D
Eveet 😄kafam daha rahat şimdii 🙂
En güzeli
374 kişi kayıtlıymış ve hiçbirini silemem🥲
Üzülmek :D
Aynen eskiyen insanları silmek lazım
Kesinlikleee.
Çok mantıklı bir fikir attın ortaya 🤌😀
Ehehe teşekkürlerr