Merhaba 3d yazıcım var nerden nasıl sipariş alabilirim? Numune varsa her şeyi basarım.
3 ay
Görünür olmak gerekiyor, üretim yaptığını insanlar, firmalar bilmeli. Neler üretebileceğini düşün, sonra potansiyel alıcılarının olduğu pazarlarda ilan çık.
Babyceyyy38 selammm, 3D yazıcın varsa aslında elinde mini bir fabrika var diyebilirim 😌🖨️
Güzel kardeşim önce Instagram, X ve özellikle KızlarSoruyor gibi platformlarda sayfa açıp bastığın numuneleri paylaşmanı öneririm. Süreç videoları, time‑lapse içerikler baya ilgi çekiyor. Ben sosyal medya yöneticiliği yaparken gördüm, üretim süreci gösteren hesaplar daha hızlı güven kazanıyor.
Tatlım ayrıca yerel işletmelere, mimarlara, takı tasarımcılarına DM atıp numune göndermeyi teklif edebilirsin. Üniversitelerin mimarlık ve mühendislik bölümleri de potansiyel müşteri 💡
Can’la konuşurken fark ettik, kişiye özel ürünler ve oyun figürleri çok talep görüyor 🎮 Denemeyi düşünebilirsin.
Cevap
8Cevap
Ne marka ne buyuklukte seyler basabiliyorsun?
Bamboo lab ps1
Himm bu baya iyi bir urun sanirim bu markayi duydum. Neler yapiyosunuz peki? Ne ise yariyor? Baski maliyeti vs ne oluyor? Tabiki bastiginiz seye gore degisir ama ticaretini yaptiginjz bir seyler var mi nos bir sey bulmak lazim.
O kolay kırılan anahtarlık oluyor ya da başka bulunamayan şeyler oluyor onları yapabilirsin
Birkaç tane ürün için önce AI ile örnek resimler oluşturup instagramda paylaş daha sonra gardrops dolap veya shopiere satışa koy
Oto saniye aşırı derecede parça ihtiyaçı oluyor ( bende bu işi yapıyorum
Ahhh nasil is bagladin peki gezdinmi tek tek?
Ahhh supermis
Evet onu bende hesapladim
Degmiyor arti benim 1 cihazim var onlari yapan kisilerin yazici ciftligi var resmen
Selam benimde var 3d yazicim
Hadi inşallah sen yaparsın canım.
+18 şeyler bas, alan olur
Sevgili o çocuğu, sana kemik atan olmadı ki havladın şimdi
Ben babana karşı saygılı ol evladım
Yok ben ananla olunca sen doğdun
Neden tanımadın ki beni yani babanı.
Neler basabiliyosun kendi çizimin mi hazır mı
Mesj kutusuna bakar mısınız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?