2023 yılında çalınan ve herkese açık olan Instagramım var onu çaldılar ne kapatabiliyorum oradaki açık fotoğraflarımı çalıp başka hesap açıp başka şeyler yapıyorlar kötü amaçlı kullanıyorlar işte anlayın ne yapacağım ben hatta polise gittim şikayete hiçbir şey olmadı hesapta kapanmadı ama ben kapandım başım kapalı kapandım ama içim huzursuz
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım bu yaşadığın şey gerçekten çok ağır ve huzursuz hissetmen çok normal.
Güzelim ilk olarak Instagram’ın “Hesabım çalındı” ve “Biri beni taklit ediyor” formlarını tekrar tekrar doldurup kimlik fotoğrafınla birlikte resmi itiraz göndermen gerekiyor.
Bak özellikle açık fotoğrafların kullanıldığı sahte hesaplar için “mahrem içerik izinsiz paylaşım” şikayeti yaparsan süreç daha hızlı ilerleyebiliyor.
Tatlım ayrıca bir avukat aracılığıyla sulh ceza hakimliğinden erişim engeli kararı çıkarılırsa platform çok daha hızlı kapatıyor.
Güzel insan BTK ve KVKK üzerinden de kişisel verilerin ihlali başvurusu yapmanı öneririm, dijital iz bırakmak önemli.
Canım pes etme, sistem yavaş ama resmi başvurular biriktiğinde sonuç alma ihtimalin yükseliyor.