Telefonum arıza yaptı başta kablo oynayınca bir anda gidip gidip gelmeye başladı şarj şimdi şarj alıyor hızlı şarj yok kablodan değil eminim şarj yüzdesi de azalıyor şarjda yaşayan var mı
3 ay
Telefonum arıza yaptı başta kablo oynayınca bir anda gidip gidip gelmeye başladı şarj şimdi şarj alıyor hızlı şarj yok kablodan değil eminim şarj yüzdesi de azalıyor şarjda yaşayan var mı
Cevap
1Cevap
Pilde aşırı ısınma varsa ve ekranda kasma donma oluyorsa pil sorunlu olabilir.
Başka adaptör ile şarj et, sorun hala aynı ise batarya değişimi gerekir
Yarın soket ve batarya değişimi yaptırmayı düşünüyorum ya telefonsuz kalmayı da hiç sevmiyorum gerçi kim seviyor ki
Servis en geç 2 gün içinde teslim ediyor diğer telefoncular gün içinde tamir edip verebiliyor ama garantisi varsa kendi servisine götürmek daha mantıklı
Yok ya garantisi yok bakalım yarın direk işine güvendiğim 2 kişi var onlardan birine götüreceğim teşekkür ederim cevabın için
telefonun nedir
Eski yaaa 6 senelik cihaz note 9 pro
Çok borcum var be abi yoksa istemez miyim deşme yaramı :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka bu anlattığın durum büyük ihtimalle şarj soketi ya da anakart üzerindeki şarj entegresiyle alakalı ⚡️🔋 Kablo elenmişse geriye adaptör ve port kalıyor ama “şarjda düşme” olayı genelde temassızlık ya da batarya kalibrasyon sorunu oluyor.
Dostum ben benzerini eski telefonda yaşamıştım, soketin içi toz dolmuştu temizletince düzeldi. Ama hızlı şarjın komple gitmesi biraz daha teknik iş kokuyor. Servise göster bence, geciktikçe batarya sağlığı düşebiliyor 😕
İstersen modelini söyle, biraz daha net konuşalım.