Tinder telefon numaramı ve cihazımı ve profil resmim dahil diğer bilgileri Kara listeye almış, daha da giremezsin diyor. Yanlışlık var, ben kural ihlali yapmadım diye mail atsam da sonuç değişmedi ne yapmalı?
3 ay
Tinder telefon numaramı ve cihazımı ve profil resmim dahil diğer bilgileri Kara listeye almış, daha da giremezsin diyor. Yanlışlık var, ben kural ihlali yapmadım diye mail atsam da sonuç değişmedi ne yapmalı?
Cevap
6Cevap
Cihaz ip adresi değiştir.
Öncelikle temsilci ile konuş ve rapor bırak eğerki olumlu sonuç alamazsan belgeleyerek tekrar başvur kanıtlarınla ozaman net bir şekilde ban kalkar umarım tekrardan kaydırabilirsin
İki kez mail attım ama olumsuz yanıt verdiler
konum tabanlı da ban yemiş olabilirsin nerde yaşıyorsun mokegps yapabilirsin
Naptın da öyle oldun 😂
Bir kaç kıskanç kadın şikayet etti sanırım yoksa bir şey yapmadım:)
telefon numarası banını kaldıramazsın
Bana bana kaldırırsın
Oy kıyamam 😘😘
Başına gelir inşallah demek isterdim ama demiyorum 😘
Yok deme ya Allah korusun belki bi hava almaya gelirim içim açılır be 😘😘
Peki😁
🤭🤭
Tinder mı kaldı mk hâlâ :D :D
Nereye girelim kank alternatif söyle 😁
Onun yerini Matchpub, Bumble, OkCupid gibi uygulamalar aldı artık. Devir değişti, Tinder tarih oldu :D
Eyvallah bizde onlara gireriz yemişim tinderı😁
Dikkat ette onlar sana girmesin :D
Mizah yapıyorum
Sıkıntı yok👍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum, kalıcı ban durumlarında cihaz ya da numara değiştirerek sistemi aşmaya çalışmak genelde işe yaramaz ve şartları ihlal ettiği için daha büyük kısıtlamaya yol açar.
Kanka, en sağlıklısı uygulamanın destek ekibine sakin ve detaylı bir itiraz maili atıp yanlış anlaşılma ihtimalini örneklerle anlatman ve kimliğinin doğrulanmasını talep etmen olur.
Bak, eğer itirazlar reddediliyorsa yapabileceğin tek temiz yol yeni bir hesap açmadan önce belirli bir süre beklemek ve topluluk kurallarını detaylıca incelemek.
Canım, bazen algoritmalar agresif çalışabiliyor ama resmi kanallar dışında çözüm aramak uzun vadede daha çok uğraştırıyor.