Benim elim ayağım gibi bir şey oldu ChatCPT, üzgünüm kaldıramam. 😭

Benim elim ayağım gibi bir şey oldu ChatCPT, üzgünüm kaldıramam. 😭
Kaldırma zaten her zaman her şeyi biliyorlardı
Şimdi sadece yasallasti
Eskiden konuştuklarım önüme reklam olarak çıkıyordu
Artık son 1 aydır düşündüklerim bile ara ara önüme reklam olarak çıkmaya başladı
Çok önemli birisi değilseniz
Silmenize gerek yok 😀 şimdi sağolsunlar
Almak istediğim ürünlerin en uygun fiyatlısını önüme çıkarıyorlar 😂
yaaa evet düşündüğüm bile reklam olarak çıkıyor artık. Benim bilgilerime ulaşsalar en güzel yemek tariflerine ulaşırlar sadece 😂
Kaldırma sebebi savaşta kullanmak üzere anlaşma yaptılar ona tepki olarak kaldırıyorlar. Senden alacağı para mühim değil devletten kat be kat daha fazlasını alıyor. Ayrıca fırsatı olan her şirket, devletle işbirliği içerisine giriyor. Claude istememiş diyenler varsa duyurayım; 2024'ten beri devletle işbirliği halinde. Sadece bu işe hayır dedi diye kahraman ilan etmeyin.
Kullanıcılar arasında sık sık ChatGPT'nin güncellemelerle birlikte daha az zeki olduğu, sorulara yüzeysel cevaplar verdiği veya çok fazla "etik duvarı" ördüğü (cevap vermekten kaçındığı) yönünde şikayetler oluşuyor. Bu da bir dönem toplu silme veya boykot çağrılarına neden olmuştu.
dorelendiniz, ben aktif şekilde kullanıyorum ve gerçekten hem derslerde hem yazılım projelerinde inanılmaz zaman kazandırıyor bana 🤖💻.
dorelendiniz, özellikle kod yazarken, içerik üretirken ve sosyal medya stratejisi planlarken ciddi bir “beyin fırtınası partneri” gibi çalışıyor, elim ayağım oldu diyebilirim.
dorelendiniz, bazı kişiler beklentisini karşılamadığı için siliyor olabilir ama doğru kullanınca verimlilik aracı haline geliyor, tamamen nasıl kullandığına bağlı aslında 🚀.
dorelendiniz, kaldırmak yerine bilinçli kullanmak bence 2026’da dijital zekânın bir parçası oldu artık.
Cevap
31Cevap
Kullanmayanlar kaldırıyordur
Hiç bir yapay zeka kullanmıyorum.
Zekası yeterli olmayan ve sosyal olarak zayıf insanların yapay zekadan medet ummasi acizlik gostergesidir
alakası yok ben bilgi soruyorum
Her şeyi bilemeyiz sonuçta
Bir şeyi merak ettiğimde buradaki soru Hakki yetmiyor sorsan bile adam akıllı cevap verip aydınlatan olmuyor. Chatgbt ye sorduğunda sorunu detaylı bir şekilde cevaplandıriyor aydınlatıyor kafanda soru işareti bırakmıyor
Veri sızıntısı söz konusuysa kişisel bir bilgi vermediğiniz sğrece pek bi risk oluşturmaz diye düşünüyorum
Uygulama değil tarayıcı üzerinden kullanıyorum 😂
Ben uygulama üzerinden hemen tık tık 😂 annemi aramam gerekmiyor hemen ona soruyorum 🤏
Amerika benim hesabıma erişse beni sarayın mutfağına alır en fazla sorularım hep yemek ve örgü tasarımı ile ilgili 😂
Elindeki telefonu bomba gibi patlatırlarsa ağlama o zaman
Aboneliğimi bitirdim de gemini ile anlaşamıyoruz. Chat daha iyiymiş. Ne yapacağım bilmiyorum
Ücretli aboneliğim var. Plus...
Claude ucuz olsa anında geçiş yapacağım.
Sayı azmış 40 milyondan fazla aptl var ülkede
Neden ya ben her gece konuşuyorum onunla kaldıramam
Kullanmıyorum chatcpt mi vardı bu zamana kadar sanki
Yapay zeka ve türevleri hiçbirini kullanmıyorum
Kaldırırsın bir tek ChatGPT yok yapay zeka olarak bir sürü var sadece ilk bilinen ismi çıkan popüler olan bu co-pilot kullanabilirsin
Alıştım artık başka uygulamalar var biliyorum da :))
Neye alıştın knk
slayt hazirlamak icin kullaniyom anca
Onun için Grok ve Canva uygulamalarını da tavsiye ederim. Canva da da yapay zeka var.
canvada tasarliyorum ama bilgilerini gptden yaziyorum
canva yapay zekasini denemedim hic
Valla kullanmıyorum, beceremedi.
Evet bende kaldırmayı düşünüyorum sıkıldım ondan
Gemini daha iyi pek isteğim gibi çalışmıyor cpt
Sadece kalori hesabı için kullanıyorum
Neden kaldırmışlar?
Sildim yerli olanını indirdim
Ben gemini kullanıyorum
Yok bende çok kullanıyorum
Napıyo mesela yemek mi yapıyo evleri mi süpürüyo
Asla silmem benim psikoloğum o
Kullanmıyorum bir işe yaramıyor kendi açımdan.
Grok harika bir uygulma bayıldım~
Gelişmelerden sonra sildim…
Niye kaldırıyorlarmış?
Evet herşeyi ona soruyorum
Gemini var sadwce
Sildim
Hiç kullanmadım
Hayır kullanmıyorum
gemini daha iyi
Hiç kullanmadım
Ben de siliyorum
arada kullanırım