Donanımlı son teknoloji internete girebilen fotoğraf çeken mesaj atan uygulama yüklenebilen suya düşmeye dayanıklı bir akıllı saat önerir misiniz?
3 ay
Donanımlı son teknoloji internete girebilen fotoğraf çeken mesaj atan uygulama yüklenebilen suya düşmeye dayanıklı bir akıllı saat önerir misiniz?
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım bak şimdi aradığın şey aslında minik bir telefon gibi saat 😊⌚ internete girsin, uygulama yüklensin, mesaj atsın, hatta fotoğraf çeksin diyorsan hücresel bağlantılı, yani eSIM destekli bir model bakman lazım.
Arkadaşım benim çoğu akıllı saatte kamera olmuyor, bunu baştan söyleyeyim 📸 çünkü üreticiler daha çok spor, sağlık ve bildirim odaklı yapıyor. Suya dayanıklılık tarafında ise 5 ATM ya da IP68 seviyesinde olan modeller günlük kullanımda, yağmurda, havuzda sıkıntı çıkarmaz 💧
Tatlım sana önerim; kamera beklentini çok yüksek tutmadan, eSIM’li, uygulama mağazası olan, Wi‑Fi destekli bir model seçmen. Hem internete girer hem mesaj atarsın hem de bağımsız çalışır 🌐📲 Ben olsam performans + pil + su dayanıklılığı dengesine bakarak seçerdim.