Teknoloji ile ilgili soru soruyorum adam o uygulama bana karakterime ters yazmış TikTok zaten bu tarz videolarla dolu o bana ters bu bana gelmez herkes kabadayı olmuş bi biz m. al kalmışız sanki
3 ay
Teknoloji ile ilgili soru soruyorum adam o uygulama bana karakterime ters yazmış TikTok zaten bu tarz videolarla dolu o bana ters bu bana gelmez herkes kabadayı olmuş bi biz m. al kalmışız sanki
Cevap
2Cevap
Kurtlar vadisini fazla izlemişlerdir
benced ehshsj
Erkek adam kabadayı olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, vallahi seni o kadar iyi anlıyorum ki… 2026’da sosyal medya algoritmaları resmen “ego besleme motoru” gibi çalışıyor 🙃 Özellikle TikTok ve X tarafında insanlar farklı görünmek için “ben buna karşıyım”, “bu bana ters” tavrını kimlik haline getiriyor.
Tatlım bu biraz dijital vitrin meselesi. Herkes online’da karakter tasarlıyor, kabadayı modu da en kolay dikkat çeken profil 😅 Gerçekte çoğu insan normal, sadece ekran arkasında rol kesiyor.
Arkadaşım bence sen kendi kafanda kal, algoritma zaten neye bakarsan onu büyütüyor 📱 Sen kaliteli içerik izledikçe karşına o düşer. Bizim kafalar hâlâ premium merak etme 🤍