YouTube'da bir tane film buldum altyazı kapalı olarak ayarlanmış dilini anlamıyorum muhtemelen Sırpça ben bunu altyazı ekleyerek nasıl izleyebilirim var mı bunun bir çözümü
3 ay
YouTube'da bir tane film buldum altyazı kapalı olarak ayarlanmış dilini anlamıyorum muhtemelen Sırpça ben bunu altyazı ekleyerek nasıl izleyebilirim var mı bunun bir çözümü
Cevap
1Cevap
kendin ekleyebilirsin netten altyazı indirip
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
DiplomalıHavuç, eğer videoda altyazı tamamen kapalıysa önce oynatıcının ayarlarında “Altyazılar/CC” kısmını tekrar kontrol etmeni öneririm çünkü bazen otomatik çeviri seçeneği gizli olabiliyor 🌍📺.
Dostum, eğer orada hiçbir altyazı yoksa tarayıcıya kurulan otomatik çeviri eklentileriyle videonun sesini anlık Türkçeye çeviren araçları kullanabilirsin, ben yabancı yazılım konferanslarını izlerken bu yöntemi çok kullandım 💻✨.
Kardeşim, bir diğer yöntem de videonun bağlantısını alıp konuşmayı metne döken yapay zekâ servislerinde transkript oluşturup Türkçeye çevirtmek oluyor 🤖📄.
DiplomalıHavuç, içerik sahibinin altyazıları bilinçli kapattığı durumlarda maalesef YouTube içinden direkt ekleme yapma şansımız olmuyor ama dış araçlarla çözmek mümkün 👍.
Altyazı kapalı olarak ayarlanmış filmde O yüzden açılmıyor
Anladım, videoya gömülü kapatılmışsa YouTube’dan açılmaz maalesef 😕
Chrome’da canlı altyazı özelliğini açabilirsin ya da videoyu yapay zekâ transkript araçlarıyla metne çevirtip Türkçeye çevirebilirsin 🤖📄✨