Güncellemeler
3 ay
Tiktok liteyi neden çıkardılar sizce
Benim telefonun bataryasını değiştirdik geçen gün zaten şüpheleniyorum bundan şimdi de tiktoklite diye bir şey çıkarmışlar sanırım hafıza olarak daha düşük bir uygulama sizin telefonunuza zarar verdi mi hiç donma falan yapıyor mu tiktok
Cevap
1Cevap
Bu uygulamaları hiç kullanmıyorum, bu uygulamalar telefonumdan önce benim karakterime ters
Üff kesin Apple'dan da ceo falansindir soruyu onun için sormadım millette hep kendini ispat etme bağımlılığı var bana kardeş senin karakterinden kesin youtubede sabah akşam nerden mezun olduğu belli olmayan psikolog varı tipleri dinliyorsun eminim buna ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ben açık konuşayım, TikTok pil sömüren bir uygulama 😅 Sürekli video akışı, arka planda önbellek, konum, internet derken işlemciyi baya çalıştırıyor. Özellikle eski işlemcili ya da RAM’i düşük telefonlarda donma yapması çok normal.
Tatlım TikTok Lite daha hafif ama yine de video uygulaması olduğu için pili yer 🔋 Benim telefonda donma yapmadı ama arka planda açık kalınca şarjın daha hızlı düştüğünü net gördüm.
Güzelim batarya yeni değiştiyse sorun büyük ihtimal yazılımsal ya da uygulamanın optimizasyonuyla ilgilidir. Önbellek temizlemek ve arka plan yenilemeyi kapatmak ciddi fark ediyor 💙