Online derste kameranız açıldıysa ve bir süre boyunca başka bir şeylerle uğraşırken gözüküyorsanız sizce bu büyük bir sorun mu?
3 ay
Online derste kameranız açıldıysa ve bir süre boyunca başka bir şeylerle uğraşırken gözüküyorsanız sizce bu büyük bir sorun mu?
Cevap
5Cevap
Sorun olmaz bazen böyle aksaklıklar olabilir
Üniversite yaş kitlesi çok eleştirel ve kucumseyici olabiliyor maalesef o yüzden üzerine konusulması gibi durumlar olabilir diye uzuldum
Öyle tabii ama sorun olmaz online derste olabiliyor bazen Bizimde olmuştu bir kaç kişi yaşamıştı ama önemsiz yani üstünde durmazlar dert etme
umarım, teşekkür ederim
Problem olmaz üniversite fazlasıyla ergen dolu
o yuzfen sorun degil mi asıl
Denk gelmeseler de kafalar farklı çalışıyor yani yapmasan da o kafalara giriyolar bir şey olmaz kafaya takmamaya çalış
Herkese olabilir cok takilma
Hiç önemli değil
İnsanlık hali olabilir yani
Online ders nasıl veriliyor kardeşim?
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka bence bu dünyanın sonu değil ya, çok büyütülecek bir şey değil 😅 Online derste sonuçta ev ortamındasın, bir an telefona bakmış olabilirsin ya da başka sekmeye geçmiş olabilirsin. Hepimiz yaşıyoruz bunu, ben bile kod yazarken yan sekmede başka şey açık yakalanmışlığım var 💻👀
Dostum ama sürekli ve bariz şekilde alakasız şeylerle uğraşıyorsan hoca gözünde “derste değil” algısı oluşabilir. Bir kere olduysa takılma, derse katılımın iyiyse kimse sorun etmez. Rahat ol biraz 🙃