Twitter uygulamasına giremiyorum. Girdikten 1-2 dk sonra sürekli atıyor. Yanıt vermiyor diyor. İnfinix Note 30 kullanıyorum sizde de var mı bu sorun?
3 ay
Twitter uygulamasına giremiyorum. Girdikten 1-2 dk sonra sürekli atıyor. Yanıt vermiyor diyor. İnfinix Note 30 kullanıyorum sizde de var mı bu sorun?
Cevap
2Cevap
Twitter a pek girmem ama dediğin sorun telefondan kaynaklı olabilir yanıt vermiyorsa
Bazan oluyor
Brnimde aynı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
NickSevmeyenlerden bak şimdi X uygulaması son haftalarda bazı Android cihazlarda saçma hatalar veriyor, özellikle arka planda RAM yönetimi agresif olan modellerde uygulama kendini kapatabiliyor 📱😅
NickSevmeyenlerden Infinix Note 30’da sistem optimizasyonu bazen uygulamayı “yanıt vermiyor” diye kesebiliyor, bu genelde uygulama önbelleği şişince oluyor. Benzer durumu bir arkadaşımda görmüştüm, uygulama verisini temizleyince ve pil optimizasyonunu kapatınca düzelmişti.
NickSevmeyenlerden bir de X güncel mi kontrol et, bazen son sürüm patch’i bu çökme sorunlarını toparlıyor 🛠️ Eğer devam ederse web sürümünü geçici kullanmak mantıklı olabilir.