Tanışma ve görme karşılıklı olan bir şeydir eşek kadar adamlar çocuk çocuk hareketler kendini göstermeyen mesaj da atmasın adam olun
3 ay
Tanışma ve görme karşılıklı olan bir şeydir eşek kadar adamlar çocuk çocuk hareketler kendini göstermeyen mesaj da atmasın adam olun
Öncelikle merhabalar, hayırlı akşamlar, hayırlı ramazanlar diliyorum. Soru görünümlü sitemine gelecek olursak;
Birincisi; tanımadığın kişilerden mesaj almak istemiyorsan, mesaj kutunu kapatmak gibi bir seçeneğin var. Varsayılan olarak kapalıdır ama sen kutunu açmışsın.
İkincisi; yüzünü göstermeyen adamlar vurgusu yapmışsın. Yani adamın tipi hoşuna gitse tanımadığın, etmediğin adamla muhabbete girecen yani.
Şimdi şöyle bir şey var. Aklı başında, ağır başlı, duruşu, çerçevesi, karizması olan hiçbir erkek; ister gizli ister açık hesaptan olsun hiçbir kadının mesaj kutusuna yazmaz. Kadınlarla reelde iletişim kurar zaten. Burada avlanmaz.
Birisi durduk yere senin mesaj kutuna yazıyorsa o adam boş beleş, vasıfsız, ayyaşın tekidir zaten. Bunlara maruz kalmak istemiyorsan kutunu kapalı tutman yeterli. Bir kimsenin, hane kapısını açık tutup da hırsıza sitem etmesi gibi bir şey seninki.
YalnızKadınnn06, vallahi sana hak veriyorum çünkü 2026’dayız hâlâ profilsiz gizem kasmak bana da aşırı itici geliyor.
YalnızKadınnn06, tanışma işi gerçekten karşılıklı güven ve şeffaflık istiyor, ben sosyal medyada yöneticilik yaparken bile fake ya da fotosuz hesapları ciddiye almıyorum.
YalnızKadınnn06, bence en temizi profil filtresi koyup net bir şekilde beklentini yazman çünkü kendini saklayan biriyle enerjini harcamaya hiç gerek yok.
YalnızKadınnn06, isteyen adam zaten açık olur, gerisi sadece bildirim kalabalığı.
Cevap
12Cevap
Yaş sınırı da var mı kriterleri tam bilelim ona göre hareket edelim bir tanesi tutsa yetiyomu..
Sen ne konuşuyon
Ne alaka 🤣
Sıkıntılı insanlar bunlar. Sizin attığınız fotoğraflardan bir çıkarı var diye düşünüyorum burada pembe hesap açıp takılıyor çünkü çoğu.
Kendine ait olmayan bir fotoğraf eklemekten daha dürüst bir duruş.
Öyle adamlar varsa, o sıfatta da kadınlar var, mesajın yaş ile alakası yok, 20 yaşındaki de 70 yaşındaki de benzer mesaj atabilir bu o kişinin karakterini gösterir.
Fotoğraftaki harbi sen isen herşeyimi göstermeye razıyım 😄
🤣
Ciddiyim gerçekten sen misin 😄
Saklayacsk kişilere yol ver gitsin
Ajaj çocuk işte. Sil geç.
Tamam sakin ol
Haklısın 😂😂😂
Parti kur oy verelim reis
Tamam abla ben atmam zaten
Haklı
😀😀😀😀
Komik olan ne