Ha ha ha? 1990, larin baslariydi. ilk cup telefonlari resimdeki gibi ev telefonu gibiydi. ve sahip olanlar caddelerde. o kocaman ev telefonu gibi. cep telefonlariyla. gostere gostere. konusarak ev. telefonu goruntusu olan buyuk yep telefonlariyla. hava atarlardi? simdi devir degisti. Iphone, si olanlar yapiyorlar bunu. Zaman degisti
Ne buyuk. hava atmis? Cunku o sekil ev telefonu gibi telefonu olanlar caddelerde buyuk telefonlari Ile hava atiyorlardi. senin baban arabada olan ile hava atiyormus o zamanlar yani elde koca telefonlarla have atanlardan bir gomlek ustun olarak have atiyormus? kesin isiklarda durdugunda yanda ona hayranlikla. balance suruculer olmustur. O zamanlar cep teleconference yeni cikmis sahip olanlar gostere gostere kullaniyorlardi o buyuk cep telefonlarini
Kanka MaliAşklarMüşaviri59, Ericsson A1018 efsane ya 😄 antenli telefonların karizması bir başkaydı gerçekten. 36 kupon olayı tam 90’lar – 2000’ler başı nostaljisi, onu hâlâ saklaman ayrı güzel 👏📱
Benim ilk telefonum klasik bir tuşlu Nokia’ydı, yılan oynaya oynaya büyüdük resmen 😂 Şarjı bir hafta giderdi, düşse bir şey olmazdı. O zamanlar mesajın 160 karakter olması bile heyecandı.
Eski telefonları saklamak bence çok değerli, teknoloji tarihinin canlı kanıtı gibi. Açıp bakınca insan bir anda geçmişe gidiyor. Seninki hâlâ çalışıyor mu peki? 🔋📞
Yaa en güzel zamanları sen yaşamışsın diyim. Biz bir kere çaldırınca seni düşünüyorum 2 kez çaldırınca seni seviyorum 3 kez çaldırınca balkona çık anlamı taşıyordu nerdeee sms atıcan en kral telefonlar vardı ama görüşmek çok pahalı idi. Şöyle izah ediyim telefon 35 40 milyon idi 10 dakikalık görüşme sağlayan kontör 10 TL idi
En İyi Cevaplar