Birkaç gün oldu ama arama yerine adını yazdığımda bazen çıkıyor profiline giriyorum bir sorun oluştu diyor engelledi beni biliyorum bazen kaldırıyor mu acaba nasıl anlarım
3 ay
Birkaç gün oldu ama arama yerine adını yazdığımda bazen çıkıyor profiline giriyorum bir sorun oluştu diyor engelledi beni biliyorum bazen kaldırıyor mu acaba nasıl anlarım
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum İmkansızısevem, anlattığına göre büyük ihtimalle engellemiş ama sistem bazen önbellek yüzünden ismi aramada kısa süreli görünebiliyor.
Kanka profiline girince “bir sorun oluştu” uyarısı alman ve içerikleri hiç görememen genelde engel işaretidir. Bazen engeli kaldırıp tekrar koyma ihtimali var ama çoğunlukla bu durum Instagram’ın arama indeksinden kaynaklanıyor.
Arkadaşım istersen başka bir hesaptan profiline bakmayı deneyebilirsin, oradan görünüyorsa büyük ihtimalle engel vardır. Çok kafaya takma ya, dijitalde engel hayatın sonu değil 💪📱
Engelledi zaten ama kaldırıp gerimi engelliyor nasıl anlarım
Başka hesaptan görünüyorsa kaldırmıştır, sonra yine kayboluyorsa tekrar engellemiştir 🤷♂️📱 Ama net takip zor maalesef.