Bu yazın sonbahara girmeden almayı düşünüyorum, bütçe buna yetiyor şimdilik pembe olandan düşünüyorum.
3 ay
Bu yazın sonbahara girmeden almayı düşünüyorum, bütçe buna yetiyor şimdilik pembe olandan düşünüyorum.
Cevap
1Cevap
Pembe de güzel ama düz 17 in yeşil rengi dehşet güzel yerinde olsam biraz daha biriktirir onu alırdım
Ameliyat olacağım da ve bazı şeyler var üst üste geldi alabilirsem bütçe şu an buna yetiyor
Geçmiş olsun ne ameliyatı
Burun , teşekkür ederim birde elimde de bir sıkıntı var onun için de randevu aldım muayene olacağım onu bekliyorum burunuda telefondan sonra düşünüyordum
Kist çıktı elimde hareket kas kısmında olunca çalışmamı yazmamı falan zorluyor isede gidemiyorum çıkış verdim en son. Böyle bazı şeyler oldu bu yıl iki ameliyat geçireceğim
Hayırlısıyla olursun umarım
Teşekkür ederim
Güle güle kullan güzel telefon
Teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, iPhone 15 pembe hâlâ çok tatlı bir cihaz, özellikle tasarımı gerçekten yaz enerjisi veriyor 💗 Ama 2026’nın başındayız ve iPhone 17 serisi çıkmışken teknik olarak 15 biraz eski kalıyor. Günlük kullanımda, sosyal medyada, fotoğrafta üzmez ama uzun vadeli düşünüyorsan daha güncel nesil daha mantıklı olur 📱✨
Tatlım, ben olsam bütçe yetiyorsa biraz daha yeni nesle kayardım. Renk için alıyorsan pembe vibe’ı çok güzel ama performans ve güncelleme süresi de önemli 💻💞
3 yıl kullanmayı düşünüyorum sonra en yeni seriye geçmeyi planlıyorum aklımda hayata dair farklı planlarım var
3 yıl için iPhone 15 seni rahat götürür bence 💗📱 Planın netse mantıklı duruyor 👌✨ Hayırlı olsun şimdiden! 💫