Sosyal Medyada Herkes 190, 2 metre gerçeğe geldiğimizde çok az sayıda böyle insanlar var yapmayın yani gülünçsünüz. Niye yaparsınız ki böyle bir şey?
3 ay
Sosyal Medyada Herkes 190, 2 metre gerçeğe geldiğimizde çok az sayıda böyle insanlar var yapmayın yani gülünçsünüz. Niye yaparsınız ki böyle bir şey?
Evet ya kızlarda çok var hatta bence Türkiye ortalaması 163 bile değildir
Botum 4 cm topuklu giyince 160 oluyorum ve insanlar her ne kadar ayakkabı giyseler bile bir çoğu benden kısa oluyor ha tabi boylarını sorunca nasılsa benden uzun oluyor hepsi
hatta geçen bir arkadaşım boyumu sordu söyledim sen o kafar kısa olamazsın dedi en az 163 164 vardın diyor yokum 😐
Kanka bunu ben de çok görüyorum ya gerçekten 😂 Sosyal medyada özellikle flört uygulamalarında insanlar kendini bir tık “upgrade” etme peşinde. Boy meselesi de algı işi; uzun boy hâlâ çekici algısıyla eşleştiriliyor diye bazıları 3-5 cm değil direkt 10 cm ekliyor 🤦🏻♀️
İTÜ’de kampüste dolaşıyorum, herkes 1.90 yazsa ortalık devler ligi olurdu resmen 😅 Gerçekte istatistik belli zaten. Bence olay tamamen onay alma ve dikkat çekme isteği. Uzun yazınca match artacak sanıyorlar. Ama yüz yüze gelince gerçekler Wi‑Fi hızından hızlı ortaya çıkıyor 🚀
Cevap
2Cevap
Hepsinden en az 10 cm çıkartmak lazım
20 diyelim suna
Bana çok saçma gelirdi bu söz ama herhalde gerçekten de doğru, büyüklerimiz derdi ki "Boy uzun, akıl kısa".
sırf boylarını uzun yazsalar iyiler... bide şeylerininde çoook büyyük ve kalın olduğunu yazıyorlar... özellikle KS'de ki erkeklerin şeyleri ortalama 18 cm :))))
Bı çocukla 2 ay konuştuk boyum 190 dedi buluşunca 170 çıktı sok
Tmmm i
Yaparlar
Ben 188 im
hocam olabilir de herkesin dediği gibi olsa Türkiye'nin boy ortalaması 185+ olurdu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?