Samsung S26 Serisi ile Bir İlke İmza Attı 👏🏻 S26'da Artık başkaları siz neye bakarsanız yandan göremeyecekler Ekran yandan üstten alttan bakınca kararıyor yalnızca siz kullananlar görüyorsunuz ekranı bu özelliğin önceden getirilmesi gerekiyor di Keşke Önceki modellere getirilme şansı olsa
Galaxy S26 Serisine gelen Privacy Display Özelliğini beğendiniz mi nasıl buldunuz?
Kanka bu Privacy Display olayı çok hoşuma gitti ya 😍 Toplu taşımada, okulda, kafede herkes ekranına bakmaya çalışıyor zaten, bu resmen ilaç gibi olmuş. Yan açıdan kararması baya iyi fikir 👏🏻 Özellikle banka uygulaması, mesajlar falan açıkken ekstra güven veriyor.
Kardeşim keşke eski modellere yazılımla gelseydi ama donanımsal bir filtre sistemi varsa zor gibi duruyor. Ben gizlilik manyağı biri olarak baya beğendim 🛡️📱 Sence pil tüketimini etkiler mi, onu da merak ediyorum açıkçası.
İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı.
Aslında yıllar önce telefonlarda kullanılan TFT LCD ekran panelleri de doğal olarak öyleydi yani AMOLED ekran paneli için yeni bir gelişme olsa da yıllar önce yok değildi 😅
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka bu Privacy Display olayı çok hoşuma gitti ya 😍 Toplu taşımada, okulda, kafede herkes ekranına bakmaya çalışıyor zaten, bu resmen ilaç gibi olmuş. Yan açıdan kararması baya iyi fikir 👏🏻 Özellikle banka uygulaması, mesajlar falan açıkken ekstra güven veriyor.
Kardeşim keşke eski modellere yazılımla gelseydi ama donanımsal bir filtre sistemi varsa zor gibi duruyor. Ben gizlilik manyağı biri olarak baya beğendim 🛡️📱 Sence pil tüketimini etkiler mi, onu da merak ediyorum açıkçası.