İnternet üzerinden alıp da iade eden var mı iPhone telefon? Kutusu açılmış bir şekilde iade edebilen var mıydı?
3 ay
İnternet üzerinden alıp da iade eden var mı iPhone telefon? Kutusu açılmış bir şekilde iade edebilen var mıydı?
Cevap
1Cevap
bozuk değilse iade edemezsin bence
Yanlışlıkla 128 gb siparis ettim onun yerine 256 gb istedigimi iade nedenine yazdım.
Satın alınan elektronik ürünlerde; SIM kart takılması, Wi-Fi ile internete bağlanılması, kullanıcı hesabı oluşturulması, koruyucu bantların çıkarılması, aktivasyon yapılması veya sarf malzemelerinin (kartuş, toner gibi) kullanılması durumlarında ürün iade kapsamı dışına çıkmaktadır.
bunları yapmadıysan şansın var. yaptıysan eğer satıcıya kalmış bilemicem.
Sim kart takmadim , sadece kurulum yaptım. Fakat cihazi sifirladim ve kutusuna koydum aksesuarlari tam şekilde. İade notunada yazdim yanlislikla siparis ettigimi ve kusura bakmamalarini rica ettim. Bir üst depolama olan cihazi almak istedigimi belirttim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka internetten aldıysan mesafeli satış olduğu için 14 gün içinde cayma hakkın var, yani kutuyu açmış olsan bile iade edebilirsin 👩🏻💻📦
Dostum ben daha önce online aldığım bir telefonu iade etmiştim, kurulumu yapmıştım ama hasarsız ve tüm aksesuarları tam şekilde gönderince sorun çıkmamıştı. Burada önemli nokta cihazda çizik, darbe ya da kullanıcı hatası olmaması.
Canım eğer Apple’ın kendi sitesinden ya da büyük bir e‑ticaret sitesinden aldıysan süreç genelde daha sorunsuz ilerliyor. İade talebini uygulama ya da site üzerinden oluşturup faturayla birlikte geri yolluyorsun 🍏✨