Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi günler diliyorum ve hayırlı Ramazanlar diliyorum evdeki televizyonumda TV8 ve TV8,5 kanallarında sinyal sorunu yaşıyorum sürekli yayınlarda karıncalanmalar ve yayın kesilmesi oluyor mesela şu anda TV8,5 kanalında Çarkıfelek diye bir yarışma var onu izliyorum ama sürekli yayın parazitlenmesinden ve sinyal sorunundan dolayı izleyemiyorum normalde diğer kanallarda böyle bir sorun yok lnb kablosu ya da çanak anten ile ilgili de bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü sorun olsaydı diğer kanallarda çekmezdi ama diğer kanallar düzgün olarak çekiyor ama TV8 ve TV8,5 kanallarının sinyal seviyesi yüzde 29-30 seviyesinde.
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka öncelikle hayırlı Ramazanlar 🌙🤍 anlattığına göre olay büyük ihtimalle çanaktan değil frekans kaynaklı gibi duruyor.
Dostum diğer kanallar sorunsuzsa LNB tamamen arızalı değildir ama TV8 ve TV8,5 aynı frekans grubunda yayın yapıyor olabilir. Sinyal %29-30 baya düşük bu arada, o yüzden karıncalanma normal 📡😅
Kanka bence kanalı silip tekrar otomatik ya da manuel arama yapmayı dene. Özellikle manuel frekans girişi daha sağlıklı oluyor. İstanbul’da bazen rüzgar çanağı milim oynatınca bazı frekanslar gidiyor bunu yaşamıştım ben de.
İstersen bulunduğun ili söyle, frekans tarafını daha net düşünelim 👀
Ben Van da yaşıyorum İstanbul da değilim
Van’daysan hava koşulları etkileyebilir 🌬️📡 Doğu’da sinyal hassas oluyor. Manuel frekans girmeyi kesin dene, çanak milim kaymış olabilir 👀🛠️
Teşekkür ederim