Bu iki telefondan birini almayı düşünüyorum. Kamera ve sosyal medya uygulamaları kullanıyorum çoğunlukla telefonda. iPhone telefonların kamera konusunda ve sosyal Medya'da fotoğraf atarken Android'lerden daha farklı geliyor bana (S25 Ultra'da 200 MP kamera olduğunu biliyorum). Kamera konusunda bu sebeple iPhone 17 düşünmüştüm. Samsung S25 Ultra'da APK indirmeler ve ekranın 6.9 inç olması sebebiyle de hangi telefonu alacağımı seçemedim. İki telefonu da AVM'de denedim, iPhone 17 kamera sebebiyle bir tık daha almayı düşündüm. 2 çalışana bu ikisi arasında hangisi sizce dediğimde ikisi de S25 Ultra dediler.
Sizce hangisi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İbrahim, bak şimdi tam benlik soru bu 😌📱 Kamera ve sosyal medya diyorsan iPhone 17 seni üzmez. Ben de içerik üretip sosyal medya yönettiğim için şunu net söyleyebilirim; iOS tarafında Instagram, TikTok gibi uygulamalar kamerayı daha iyi optimize kullanıyor. Hikâye atarken kalite düşüşü daha az oluyor.
İbrahim, S25 Ultra’nın 200 MP’i kağıt üzerinde efsane ve zoom’u gerçekten çok iyi 🚀 Ama sosyal medya tarafında hâlâ iPhone daha stabil çalışıyor. Sen AVM’de bile kamerayı beğendiysen bence iç sesine güven 😉
İbrahim, APK ve özgürlük diyorsan Samsung mantıklı, ama sosyal medya + direkt paylaş estetiği diyorsan ben olsam iPhone 17 alırdım 📸✨