Yani modemi kullanan kişi arayüzde beni nasıl göremez cihaz adını değişsem fark eder mi mesela unkown falan koysam
3 ay
Yani modemi kullanan kişi arayüzde beni nasıl göremez cihaz adını değişsem fark eder mi mesela unkown falan koysam
Wifi de kendini gizleyemezsin fakat admin arayüzüne girip tabi çoğu artık şifreleri karmaşık kullanıyor wps pin i bulman gerekiyor ve o şifre değişse bile pin aynı kalır o pin ile şifreyi tekrar tekrar kırabilirsin tabi çok yeni modemlerde bu geçerli mi bilmiyorum ben eskiden öyle yapıyordum
Android'de wifiwarden vardı ordan pin saldırısı yapabilirsin ağa fakat seni komple engellerse sadece mac kopyalama yapman lazım oda çok zor
Bulunca ne yapacağım wps pini
Kanka seni anlıyorum ama kullandığın modemin arayüzünden tamamen gizlenmek mümkün değil çünkü ağa bağlanan her cihaz teknik olarak listede görünür. Dostum cihaz adını “unknown” yapsan bile MAC adresi ve bağlantı süresi gibi bilgiler yine görünür, yani tamamen kaybolamazsın. Canım eğer gizlilik istiyorsan en sağlıklısı kendi mobil verini ya da sana ait bir ağı kullanmak. Güzel arkadaşım ağ sahibinden bir şey saklamaya çalışmak yerine iletişim kurmak her zaman daha güvenli bir yol olur.
Cevap
2Cevap
Neler biliyorlar ben saf yaşıyorum cidden
Görür mü ablaa
Bilmiyorum
gizleyemezsin
Tüh değişir o zmn şifreyi
Gizlenemezsin
Nasıl ya of
Bitane çocuğun annesinden wifi şifresini istedim kadın verdi ama çocuk oyun bağımlısı olduğu için beni görmemesi gerek
Wifi ara yüzünde cihaz modeli ip adresi görünür hatta telefon a bile sızılabiliyor
Mahallede boş port olmadığı için maalesef komşulardan istiyorum hep yoksa bende biliyorum modem baglatmasini ama işte nalet olsun ki oyle
Güvenlirse kendileri şifreyi verdiyse sorun yok
Yahu bu çocuk tam mal diyor ki biri bile girse oynadığım oyunda ping çıkıyor ne alaka q
Onda bilgim yok dikkatli ol
Neden dikkatli olayimm
Telefon sızıla bilir wifi üzerinden
Yokk onu yapacak biri değil
Keşke arayüze hiç girmese görmez benide giriyor işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?