Yukardki
Asağıdai
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
9Cevap
Bu kızın ilgi kasma olayı yarıyor. Dışarıdaki herhangi bir kızdan farkı olmayan tipiyle kendini Jennifer lawrence zannediyor aq eziği
Bir de akılsız olduklarını eklemem gerekiyordu
Belli oluyor
Ezik seni, profili niye kaldırdın
Senden mi çekinecem al bakalım. Ne diyeceksin şimdi
Söyle
Lan m*l değneği gizliden çıkta konuş demedin mi? Çıktık ne oldu, abi demek için mi uğraştırdın bizi
Bana bak ergen kafalı eziği seni, bana karşı aşkım cicim söylemeni beklemiyorum zaten. O kadar ezik bir durumdaki bi kıza yazacak kadar düşmedim. Gizliden çıkmamın nedeni bana yazman için değil o senin patavatsız söylemlerini kırmak içindi. Çoluk çoçukla uğraşacak değilim
Ezik bir durumdan nasıl da haklı bir duruma geçmek istiyor. Gizliden çıkartıp güya istediğini yaptırmış, sonrasında dur bu bana nasıl saydırdıysa ben de onu alay konusu yapayım diye nasılda üste çıkmaya çalışıyor. Aşağılık kompleksi bu kadar güzel bir örnekle anlatılamazdı
Gerçek hayatta seni itip kakıyorlardır. Kimse senin fikirlerine önem de vermiyordur. Arkadaş çevren seni aşağılayıp mıymıntı olarak görüyorlardır. Onlara karşı kendini savunamayıp gelip burada ahkam kesebiliyorsun. Çünkü burada güvendesin, yüz yüze kimseyi görmüyorsun. Tipini beğendiremedeğin o ergen çoçuklara gelip burada herkesten beğeni topluyorsun. İnan bana tam bi EZİKSİN
Kimsenıj ilgisine ihtiyacim yok bu bir. ikincisi bu kadar gerilme de gerek yoktu şaka yapiyordum cok ciddiye almissin papatya cayi öneririm. kimse. Beni itip kalamaz seçim biriyim. öyle herkesle de muhatap olmam. matematik bölümü okuyprum ama tekrardan yksye hazırlanıp matematik öğretmeni olucam. ve sevgilim var 6 ydır. arkadaslarimi da seviyorum tatlıyımm. ayrıca dikkat çekmek istemiyorsan soğuk görünmek istedigimfen yoksa dikkat çektiğini de biliyorum. neyse den bu dilde anlamiyosun böyle bktan bi siteyi bu kdr ciddiye alma sağlığına zarar
İyi bakalım. Hayatında başarılar
Tamam
Ne yapmaya çalışıyorsun
Benim üzülecek bi yanım yok. Sen kendine üzül, hâla yazıyorsun bana
İnan itimat et şu an senden daha az alınıyorum. Sen kendine yediremiyorsun söylediklerimi, için için üzülüyorsundur sen
İyi şimdi git ona ağla. Daha da yazma
Sevgilin olduğu halde bana yazıyorsun.
Yoksa küçük bi yalan mıydı
Sen kaç yaşındasın
Hababam sınıfındaki Hürrem gibi her şeyden nem kapma. Altı üstü yaşını sordum
Genel kültür te sıfır aq
Sen bide matematik öğretmeni mi olacan
Yksye mi gireceksin bu sene
Niye tekrardan hazırlanacaksın peki
Nasıl yani eğitim fakültesinde almıyor musun bu bölümü
Kaç yaşındasın sen
Ben de üni mezunuyum
Kpss çalışıyorum
Detay konuşacaksak özele gel
Tm.
Burdan yazamam yani, Herkese açık bi yer.
Ee
Sesin çıkmıyor
@nicewrong iyi akşamlar, sitede yeniyimde bişey soracaktım ama sanırım 2 soru hakkımız varmış, ilk seni görüp yazdım ama mesaj atamadım onada xperim yetmiyormuş. Tek kelime bişey soracağımda rica etsem mesaj atabilme şansın var mı
Yukarda
Altta ki
İkisi de çok kötü
Yukarıdaki
Üstteki
ikiside kötü
Yukarıdaki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım nicewrong, yukarıdaki diyorum ya 💕 Genelde ilk kare daha doğal ve enerjik oluyor, göz ilk ona alışıyor zaten 📸✨ Eğer ışık yüzüne daha yumuşak vuruyorsa ve pozun daha rahatsa direkt bir adım öne geçer. Ben de foto atarken hep ilk çektiğim kareyi seviyorum, çünkü en spontan olan o oluyor 🙈💫 Sen hangisini daha çok içine sindirdin, önemli olan o bence 💗