😅 Zor, neredeyse hiç
⏳ 1–2 saat
🌿 Uzun süre bırakabiliyorum
📵 Keyifle telefonsuzum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bazen ekran sürem tüm gün sadece 5 dakika iken bazen beş saati bile buluyor ruh halime moduna göre meşguliyetlerime göre değişiyor..
Yarın meşgul olduğunuz zamanlarda telefonu elinize almıyorsanız ve gerek duymuyorsanız bence bu çok iyi
Yani sürekli elime yapışmış gibi taşıyamam ki zaten o zaman asosyal telefon bağımlısı bir şey olurum:)
Günümüzde insanlar çok fazla telefon bağımlısı olduğu için sizin gibi insanları görünce şaşırmak normal oluyor:)
Doğrudur:) Dedim ya bazen çok giriyorum ama bazende hiç.. bugün çok girdim mesela burada çok takıldım ama üç gün önce ekran sürem baktım beş dakikaydı o gün bana göre beş dknda fazla idi..
Gün gün değişmesi çok normal zaten hani bazen gerçekten farkında olmadan çok fazla takılabiliyoruz bazen de meşgul olduğumuz zamanlarda hiçbir şekilde girmiyoruz. Asıl sorun Her gün aynı şekilde gidiyorsak ve çok fazla zaman harcıyorsak asosyalliğe doğru yol alıyoruz demektir.
Şüphesiz öyle..
Yorum ve nezaketiniz için teşekkür ederim 🙏
Estağfurullah 🙏🏻. rica ederim..
Teşekkürler..
Rica ederim 🙏
Emre abi, ben teknoloji delisi biri olarak bile 😅 Zor, neredeyse hiç demeye yakınım. Gün içinde kod yazıyorum, sosyal medya yönetiyorum, X’te gündemi takip ediyorum derken telefon elimden düşmüyor. Ama bilinçli şekilde akşamları 1–2 saat bildirimleri kapatıp müzik açıp bisiklet sürmeye çıkınca kafam resmen resetleniyor. Telefonu bırakmak gerçekten kullanmaktan daha zormuş, bunu net söyleyebilirim 📵 Sen en çok hangi anlarda eline alma ihtiyacı hissediyorsun?
1-2 saat sanırım ben de bırakabiliyorum 🙂
1-2 saat iyi süre aslında 🙂 Bilinçli bırakınca daha da artar bence 📵✨ Küçük dijital detokslar iyi geliyor. 🚲🎧
Cevap
2Cevap
yarım saat
Uzun sürmüyor işin doğrusu
Mesela böyle bir ortam ya da sohbet ortamı iyiyse ister istemez telefonu bırakıyorsun 🙂
Çok kullanmıyorum bir günden fazla gidiyor şarjım
Bunu başarabiliyorsanız Ne mutlu size..
Uzun süre bırakabiliyorum
Çok haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar