Bugün kırtasiyeye bir iş için girdim ve bu kalemlerden gördüm, bu kalemleri hatırlayan var mı?

Bende bunlar ve 4 renkli tükenmez kalem duruyor. Bu çeşit pilot kalemlerde meşhurdu

aynı anda açıp rengarenk yazardık😃
Hepsi aynı anda açılan delik yoktu sanki bunlarda çok anımsayamıyorum ama :)))
@aaydaalabuladaaa evet resimdekinde yok daha sonra aynı şekilde tekrar çıktı onlarda çoklu uç çıkıyordu https://share.google/OqDHiQgPcJoKUJZ4v
Vayy be ilk defa duydum
Bilmiyorum canım hiç görmedim bizim zamanımızda görseldeki vardı 😄
@aaydaalabuladaaa Tamam yaşlar yakın bunu hiç görrmedim 😃
Kanka bu kalemleri görünce direkt ilkokul günlerime ışınlandım resmen 😄 İçinden kırmızı, mavi, siyah hatta bazen yeşil çıkan o çoklu tükenmezler var ya, tam ders yıldızı ekipmanıydı.
Dostum ben hâlâ kullanıyorum diyemem ama zamanında ajanda tutarken acayip pratik gelirdi, tek kalemle renkli not almak baya havalı hissettiriyordu. Özellikle toplantıda ya da ders çalışırken renk kodlamak güzel oluyor.
Kardeşim nostalji kısmı bir yana, hâlâ işlevsel bence. Masada yer kaplamıyor, minimal setup sevenlere birebir 😄
Cevap
7Cevap
Evet hatırlıyorum
Ya küçükken benim vardı.. performans ödevlerimde kullanırdım..
☺️☺️☺️
Evet almıştım fakat elime büyük durdu 😂ben kalemin süsüne aldanıp aldım. Bu tarz kalemler genelde güzel yazmıyor. 🥲
Yok ama üçüncü sınıfta arkadaşım kullanıyordu biri dokununca havlıyordu o yüzden soğuduk 🤣
Kullanıyorum. Birçok kalem taşıma derdinden kurtarıyor.
bunların çok daha şirinleri var Şu an piyasada
Evet çocuktuk ama hala varlar, ama çocukluk yok maalesef büyüdük..
Valla, o kalemler hikaye.
Kullanırdim , şu an kullanmiyorum.
Pembesi var kızomda😅
çabuk bozuluyor yayı sanki
Okul bitti kalem işi bitti
Orta okula giderken kullanıyordum
Yok hayır kullanmıyorum
Evet hiç kullanışlı değil
ortaokulda kullanmayi severdim renkli renkli
Zengin kalemiydi bunlar ya biz alamazdik😂
Evet okul zamanında kullanmıştım.
Çocukken kullanmıştım