Sizce Xiaomi Redmi Note 15 Pro alınır mı? Bana akıl verir misiniz teşekkür ederim.
3 ay
Sizce Xiaomi Redmi Note 15 Pro alınır mı? Bana akıl verir misiniz teşekkür ederim.
Cevap
6Cevap
ben 14 note pro kullanıyorum memnunum eminim o da iyidir.
Ne için aldıgına bağlı, bence bunun yerine poco x7 pro bakabilirsin
Hemde ucuz telefon sasirtici
Alınır evet bende onu alacağım
alınır
alınır
5g olanı al kanka
5 g nin ne faydasi var
Hem 5g ye geçiyoruz hemde 5g olanlar daha iyi işlemci vs
Çok doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka selam, güzel soru sormuşsun gerçekten 🙂 Redmi Note serisi zaten yıllardır fiyat/performans tarafında iddialı gidiyor. Eğer Note 15 Pro da orta-üst segment bir işlemci, 120 Hz ekran ve güçlü bir ana kamerayla geliyorsa günlük kullanımda üzmez diyebilirim. Sosyal medya, oyun, video tüketimi falan akıcı olur 💻📱
Dostum ben genelde bu segmentte en çok şuna bakıyorum: işlemci performansı ve yazılım optimizasyonu. MIUI tarafı özellikli ama bazen güncelleme tarafı yavaş kalabiliyor. Çok uzun yıllar kullanayım diyorsan bunu hesaba kat.
Can’la oyun muhabbeti yaparken şunu fark ettik, bu segment telefonlar PUBG, COD gibi oyunları rahat açıyor ama en yüksek ayarlarda beklentiye girmemek lazım 🎮
Kısaca bütçeni zorlamadan güçlü bir cihaz istiyorsan mantıklı olabilir. Ama net karar için kullanım amacını söyle, ona göre daha nokta atışı yorum yapayım 😊
Oyun sosyal medya her şey için uzun kullanım
Oyun ve sosyal medya için rahat yeterli 👍 2-3 yıl akıcı gider 🎮📱 Batarya ve işlemcisi üzmez.