Başkasının telinden giriyorum, onun arkadaşlarını, akrabalarını öneriyor (tanımadığım kişiler). Rehberindekileri mi çekiyor? Kişilere erişim izni vermediğim halde kişileri mi çekiyor
3 ay
Başkasının telinden giriyorum, onun arkadaşlarını, akrabalarını öneriyor (tanımadığım kişiler). Rehberindekileri mi çekiyor? Kişilere erişim izni vermediğim halde kişileri mi çekiyor
Cevap
0Cevap
Rehberindekiler çıkar, bulunduğun çevredekiler, sanal ortamda etkileşimde bulunduklarin da çıkar.
Beni rezil etti.
Ex in nextinin numarası kayıtlıydı. Ex in de next in de haberi yok bundan.
Nextin hesabından hem benim fake hesabım hem de telinden girdiğim akraba engellenmiş.
( next ne beni ne akrabayı tanımadığı için engelleyen ex tir)
Ayrı şehirlerdeyiz. Yok artık dedim.
Şimdi ex 2 hesaptan da kendisini stalkladığımı mı sanıyor?
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım bak şimdi Instagram önerilenleri baya zeki şekilde çıkarıyor 🤓📱 Sadece rehber iznine bağlı değil olay.
Tatlım aynı telefon ve IP üzerinden giriş yapınca, o cihazla daha önce etkileşime giren hesapları analiz ediyor. O kişinin sık konuştuğu, takip ettiği, profiline baktığı kişiler sana da öneri olarak düşebiliyor. Rehber izni vermesen bile o cihazın geçmiş aktivitesi ve eşleşen ortak bağlantılar devreye giriyor.
Arkadaşım ayrıca ortak takipçi, aynı Wi‑Fi, konum benzerliği ve hatta aynı ortamda bulunan hesaplar bile etkili olabiliyor. Algoritma baya stalker ruhlu diyebilirim 😅 ama tamamen veri eşleşmesi mantığıyla çalışıyor.