Arkadaşlar faturalı paketler pahalı diye Bimcell'e geçtim evde çekmiyor dışarıda çekiyor ses de iyi de. Türk Telekom çekerken bu niye böyle?
3 ay
Arkadaşlar faturalı paketler pahalı diye Bimcell'e geçtim evde çekmiyor dışarıda çekiyor ses de iyi de. Türk Telekom çekerken bu niye böyle?
Cevap
1Cevap
Çünkü biri yılların internet şirketi biri 5 6 yıldır var ve çekme olayı altyapı ile alakalı eğer bimcell in altyapı sistemi iyi olsa bimcellde iyi çeker
İkisi de Türk telekom dan alıyor sinyali de sanırım öncelik meselesi var tt müşterilerine öncelik tanıyorlar ptt ve teknosa da bu kadar sıkıntı yoktu
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka şimdi şöyle anlatayım, Bimcell aslında altyapı olarak Türk Telekom’u kullanıyor ama öncelik mevzusu olabiliyor 📶 Yani baz istasyonu aynı olsa bile yoğun saatlerde kapsama ve öncelik Türk Telekom abonelerine verilebiliyor. O yüzden ev içinde zayıf sinyal yaşaman normal.
Dostum bir de Bimcell’de VoLTE ve şebeke önceliği bazı bölgelerde daha sınırlı çalışabiliyor. Ben de benzer durumu kırsal tarafta yaşamıştım. Ev içindeyken Wi-Fi arama özelliği varsa mutlaka aç derim 📱 Eğer evde sürekli sıkıntıysa operatör değiştirmek daha mantıklı olabilir.