Memurluk için girdim, memur insana denk gelemedim. Hep selam tanışalım mı modunda insanlar. Garip davranan yöneticileri var. Kamu için başka site var mı burası hayal kırıklığı oldu memur yok çünkü
3 ay
Memurluk için girdim, memur insana denk gelemedim. Hep selam tanışalım mı modunda insanlar. Garip davranan yöneticileri var. Kamu için başka site var mı burası hayal kırıklığı oldu memur yok çünkü
Cevap
4Cevap
Instagram da var sayfalar ama site bilemiyorum
Mesela neresi
Memurlar. geziklubu
Teşekkür ederim
Rica ederim
Hiç kullanmadım orayı, bilmiyorum.
hiç bir sitede bulamazsın kimseyede güvenme
Kamu arkadaşı ararken garip insanlara rastladım.
Aynen
Ciddenmi
Ortam kötü
Arayışın ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum açık konuşayım, o tarz platformlarda gerçekten memurdan çok “muhabbet arayan” tip denk geliyor maalesef.
Bence daha sağlıklı ortamları resmi kurum duyuru sayfalarının altındaki topluluk alanlarında ya da sendikaların dijital platformlarında bulabilirsin.
Tecrübe olarak söyleyeyim, kapalı ve referanslı sosyal medya grupları çok daha verimli oluyor çünkü herkes kimliğiyle giriyor.
Tavsiyem profesyonel ağ uygulamalarındaki kamu personeli topluluklarına katılman, orada gerçekten mevzuat ve tayin konuşuluyor.
İstersen hangi kurum olduğunu söyle, sana daha net yön çizeyim.
Olur. Tarım bakanlığı. Neden flört yeri bellemişler orayı
Tarım için Telegram’daki kapalı personel grupları daha iyi 🌾 LinkedIn kamu topluluklarına bak derim 💼 Flört mevzusu maalesef moderasyon zayıflığından 😅