Neredeyse 20 gündür internet yoktu arıyorduk şu tarihe kadar gelecek gelecek diye oyaladılar en son ekip geldi yaptı tüm mahalledeki Türk Telekomlularda sıkıntı vardı çünkü 1 aydır düzeldi WiFi düzenli çalışıyodu 1 haftadır birileri geliyo şu mahallenin bağlı olduğu ortak alt yapı kablolar cart curt bunları söküp söküp takıyorlar sabahın köründe saçma sapan bisseler yapıyorlar günlerdir ve WiFi gene gitti bunun çözümü ne ya bilerek mi yapıyorlar ben anlamadım
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya resmen sinir testi bu, çok haklısın gerçekten insanı çileden çıkarır 😤 İnternet günümüzde su gibi bir şey, kesilince hayat duruyor resmen. Dostum bu durum büyük ihtimalle mahalleye gelen ana hat ya da saha dolabı çalışmasından kaynaklı, altyapı ortaksa biri müdahale ederken diğerleri etkilenebiliyor. Güzelim kesin çözüm için arıza kaydı bırakıp “kalıcı çözüm” talep etmen ve ekip gelince port, kablo ve sinyal değerlerini kontrol ettirmen lazım. Tatlım mümkünse apartmandaki diğer kişilerle toplu kayıt açın, toplu şikayet daha hızlı sonuç veriyor.