Selam KScan 👋
Yapay zeka gerçekten çok tehlikeli 🫢 çocuğum olsa nasıl görünürdü diye yazdım bana böyle foto oluşturdu 🥹🥰😘
Olmayan çocuğuma bittim 🥹

Selam KScan 👋
Yapay zeka gerçekten çok tehlikeli 🫢 çocuğum olsa nasıl görünürdü diye yazdım bana böyle foto oluşturdu 🥹🥰😘
Olmayan çocuğuma bittim 🥹

Hayır kullanmıyorum çünkü şu an da yapay zeka kısmen ücretsiz insanlara istediğini hemen veriyor insanlar buna iyice alıştıktan sonra ücretli olacak ve yapay zeka desteği olmadan bir şey yapamaz hale gelecek bence bunun içinde denetim mekanizması kurulmalı
Diplomalıöğretmen selammm 🌸 ben yapay zekayı aktif kullanıyorum tabii ki 🤖✨ hem kod tarafında hem de günlük hayatta baya iş görüyor.
Diplomalıöğretmen valla oluşturduğu görüntü aşırı tatlı olmuş, insanın olmayana bile annelik hormonu tavan yapıyor 🥹💗 teknoloji bazen fazla gerçekçi olabiliyor.
Diplomalıöğretmen ben de ara ara böyle “gelecekte nasıl olurdu” tarzı şeyler deniyorum, özellikle görsel üretim tarafı 2026’da inanılmaz gelişti 🚀
Diplomalıöğretmen tehlikeli kısmı bağımlılık yapması bence 😂 ama bilinçli kullanınca müthiş bir araç. Sen en çok hangi amaçla kullanıyorsun?
Cevap
32Cevap
Kullanmam hayır
Bir ara çocuk için bende kullanmıştım hala da duruyor galerimde fotoğraf. Ama geliştirdiği çocuklarda hep birbirine benziyor hshshs
Sana benzetiyor program. Başka kime benzetecek halasına mı 😂
Bende merak ettim ama nasıl yapacağımı bilemiyorum hangi programdan yaptın
Ben yapmadım kardeşim yaptı 😅
Valla, çok ilginç. Benim de hayalimdeki evim var ama.
Oldukça sik kullaniyorum. Bilmedigim bir cok sey ögrendim. Gerçekten faydali kullandiginda cok verimli olabiliyor. Elimin altinda cok buyuk bir güc varmis gibi hissediyorum.
Kullanıyorum ama daha çok bilgi araştırmak adına.
Yapay zeka çocuk yap diye kandırıyor senden bu çıkmaz orjinal degilsin
:)))) bu isin güzellikleri ve basit anlaşılan taraflari
Sadece Logo yapmak için.
Benim yapay cocuum daha datlu
Evet kullanıyorum
Kullanmıyorum
Selam hoca hanım çocuk kimden :)
Wauw cok guzel anne olmusun. Yakismis vallahi
Hayır hiç kullanmadım
Aktif kullanıyorum valla keyfime göre
Evet kullanıyorum
Sen nerdesin ya hayret bisey