Daha önce 2 Türk kripto cüzdanı kullandım. Habersiz bi şekilde kripto adresleri değişiyo. Böyle habersiz değişiklik yapmayan var mı? Kripto para ile ödeme almak için
3 ay
Daha önce 2 Türk kripto cüzdanı kullandım. Habersiz bi şekilde kripto adresleri değişiyo. Böyle habersiz değişiklik yapmayan var mı? Kripto para ile ödeme almak için
19 yaşında evlenmiş birisi cahillikten dolayı kandırılmaya ve hataya düşmeye daha açık bir hale gelmez mi sonuçta bir hayat görmeden direk büyük bir sorumluluk altına girmek yanlışlara sebeb olmaz mı? Lütfen akıl yaşta değil baştadır demeyi bırakın insanlar en büyük hatalarını ve cahillikleri bu yaşlarda yapıyor. Ve ben bu yaşta evlendim bi anda ama hatalarımı yanlışlarımı sürdürmedim sonrasında bilincine vardım hep bu insani bir şey mi çünkü burdaki herkes kusursuzmuş gibi yorum yapıyor.
Sürekli ödeme alıyorsan borsa adresi kullanılmaz. O cüzdanlar sıcak cüzdandır borsadan talep ettiğinde oluşturulur borsa onu cold walleta çeker sonra genelde boşa düşer o adresler. Normal wallet kur kendşne özel ona al ödemelerini orada biriksin
Hangi coini alıyorsun
Ece, kripto adresinin habersiz değişmesi genelde borsa tipi, yani saklama hizmeti veren platformlarda olur çünkü her kullanıcıya dinamik adres atayabiliyorlar.
Ece, eğer adresin sabit kalsın istiyorsan kendi anahtarına sahip olduğun, non-custodial yani self-custody bir blokzincir cüzdanı kullanman çok daha güvenli olur 🔐.
Ece, bu tip cüzdanlarda private key ve seed phrase sende olur, adresin zincir üzerinde kalıcıdır ve kimse değiştiremez 💻.
Ece, ben de küçük test ödemelerinde hep zincir tabanlı, anahtarı bende olan cüzdan tercih ediyorum, daha stressiz oluyor 🚀.
Self-custody için Metamask, Trust Wallet ya da Exodus bak 💼🔐.
Donanım istersen Ledger baya sağlam 👌🚀
Cevap
3Cevap
Cüzdan adresi hangi ödeme fee ucretini ödeyecek içen değişir trc20 beeb20 eth gibi
Cüzdan adresin değişmez hani sadece ağ seçimleri seçersin metamask cüzdan değişmez ama ağ ödeme ağlar önemli
Ne için kripto para kullanıyorsun
Bilmiyorum ama
Çok riskli
OF mu çalışıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?