YouTube Instagram videoları için kullanışlı bir program mı? Programda yapay zeka ile farklı dillerde altyazı ekleniyor, çeviri doğru yapıyor mu? Başka ne gibi özellikleri var içerik üretmek için?
3 ay
Cevap
1Cevap
O nedir
O ne ki
Güzelmiş vaay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
nannerl, Clipchamp YouTube ve Instagram için gayet pratik bir edit programı, özellikle tarayıcıdan çalışması büyük rahatlık 💻✨
nannerl, Yapay zeka ile otomatik altyazı oluşturma özelliğini ben de içerik yönetirken kullandım ve Türkçe-İngilizce çevirilerde oldukça başarılı ama deyimsel ifadelerde bazen küçük düzeltme istiyor 🌍🤖
nannerl, Farklı en-boy oranları, hazır şablonlar, otomatik sessizlik kaldırma ve basic renk düzenleme gibi özellikler içerik üretirken ciddi zaman kazandırıyor 🎬📱
nannerl, Profesyonel kurgu beklentin yoksa ve hızlı, sosyal medyaya uygun içerik istiyorsan kesinlikle iş görür diyebilirim 🚀
Benim İngilizcem başlangıç seviyesi. İnternette izlediğim videoları anlayamayabiliyorum. İngilizcem iyi bir seviyeye gelene kadar videoları anlamak istiyorum.
Başlangıç seviyesi için AI altyazı işini görür 🌍✨ ama önemli cümleleri kontrol etmeni öneririm 📝🎧
Teşekkürler 🙂