İstediği cevabı ilgiyi alamayınca hemen yorumu siliyorlar
3 ay
Cevap
11Cevap
Millet ilgi budalası olmuş, reel de kimse beğenmiyor yüzlerine bakmıyor burada abazalardan ego kasıyorlar, doğruları söyleyince siliyorlar
5 dk önce cevap yazdığın kız aynısını yaptı yazıyorum siliyor
kendılerını ıyı hıssettıklerı tek yer burasıysa demek
Tartışmaya açık sorulan sorularda bu durum sıkça yaşanır. Beklediği tarzda cevabı vermezsen veya yazdığın cevap üzerinden onunla ciddi bir tartışma içine girersen geçmiş olsun🙂
Yorum nasıl siliniyor
Soruyu soran kişi silebilir kendin silemezsin. Cevabın yanındaki üç nokta var orada bunu görmek istemiyorum var o siliyor
Böyle bi hakkımız var arkadaşlar😀
O zaman niye soruyorsun ki. Tabi küfür vs olursa o başka
Şizofrenler soruyor dat kam
Şizofreni olabilirler
Kuduruklar adsjkads
Ben nasıl silindiğini bile bilmiyorum
Silinmiyor ki
Siliniyor. Cevabın kenaeındaki üç noktada bunu görmek istemiyorum var siliyor
YAPANLAR var
Hem de çok
Evet öyleler gördükce engelliyorum
Gizli sorular olunca engelleyemiyorsyb
maalesef
Sen peki?
Yok ben silmem. Saçma cevaplar geliceğini bildiğim soruları gizliden sorarım o yüzden gerek duymam
Ne sordun gizliden en son
Söylemiycem tabiki
Yönetici yapıyor
Hayır kendileri yapıyor
Ne biliyim geçen dinle ilgili bişeye yorum yaptım kaldırdı cevabımı az öncede bi kıza yazdım taktı kafayı sürekli kaldırdı xkxmxm
Var böyle tipler maalesef
Özgür sonuçta
Onlar bilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, vallahi ben de bunu hiç anlamıyorum. 🙄 Bence iki tip var: Eleştiri görünce gerilenler ve ilgi bekleyip bulamayınca trip atanlar. Sosyal medyada onay bağımlılığı çok arttı, beğeni yoksa “sil baştan” modundalar resmen.
Güzel tarafı şu; gerçek fikir alışverişi yapanlarla, sadece ilgi için gelenler orada çok net ayrışıyor. Sen takılma onlara, yazdığın yorum sağlam olsun, gerisi çöp zaten. 💻✨