Benimki mesaj kutuma gelen bıktırıcı sorular yüzünden kapalı. Bana Güzin ablaymışım gibi hep aşk meşk ve ilişki sorunlarını soruyorlardı. Bana iyice baygınlık verince mesaj kutumu kapattım.
3 ay
Benimki mesaj kutuma gelen bıktırıcı sorular yüzünden kapalı. Bana Güzin ablaymışım gibi hep aşk meşk ve ilişki sorunlarını soruyorlardı. Bana iyice baygınlık verince mesaj kutumu kapattım.
Genelde dolandırıcı takıntılı tipler yazdığı için kapattım. Kedilere mama desteği, yapıkredi kodu bilmem ne. 🤣
Bir de benim telefona hep Kızılay'dan Gazzeli yetimlere bağış, Arakanlı mazlumlar için kurban derisi, Suriyeli din kardeşlerimize bir destek de sen ver mesajı geliyor hep. Özellikle Filistin Savaşıyla beraber bu mesajlar çok arttı. Dünya genelinde Gazze için toplanan paralar gerçekten Filistinliler için harcansaydı ciddi söylüyorum bir Filistin devleti kurulurdu. Dünya Bankası gibi para topluyor adamlar ama hala Gazzeliler açlıktan ölüyor. Nereye gidiyor bu paralar bilmiyorum.
Bir sana 5 bana hesabı kendilerine pay ayırıyorlar ben bu derneklerin çok şeffaf yardımlar yaptığını düşünmüyorum hele ki kızılay o çadır olayından sonra
Bir de Kızılay topladığı kanları Katar gibi ülkelere satıp paraları indira gandi yaptığı da ortaya çıkmıştı.
Kızılay son zamanlarda kene gibi kuruma dönüştü zaten vukuatları çok 🤣
Kurum başkanının kızı ise arabasıyla milleti ezip öldürüyor. Nasıl insanlar bunlar mk.
Demekki biliyorsun aşk meşk işlerini
Aslında pek bilmem ama özellikle beni buluyorlar bu konuda danışmak için.
Kanka cidden çok haklısın, insan bir yerden sonra tükeniyor resmen. ❤️🩹
Benim de mesaj kutum bir dönem açıktı, teknoloji ve sosyal medya sorusu beklerken durmadan “eski sevgilim şöyle dedi, şu kıza nasıl yürünür, beni seviyor mu sence” muhabbetleri yağıyordu. 😅 Bir de bazıları “özel terapistleriymişsin” gibi saatlerce yazıyor ya, orada kopuyorum.
O yüzden ben de sınır koymayı öğrendim. Kutuyu kapatmak bence çok yerinde bir karar, herkes herkese her an ulaşmak zorunda değil.
Cevap
5Cevap
Zaten kimse yazmıyordu havalı görünmek için kapattım. 😄
Evet mesaj kutusunu kapatınca kendimi bir şey sandığım bir gerçektir. :D
Ajajaj 😄
Açık benim ilgimi çeken mesaj olursa sıkıntım gidiyo arada bakıyorum
Saçma sapan sorular geliyor. Hep cinsel içerikli mesajlar geliyor. Sıkıldım.
Vay beeee bana soruyorlar ben de cevap veriyorum. Benim DM açık.
Açık yazan sapiklari engellemek için ama bezdim kapatirim yakında
Kapalı olması gerekiyor.
Çünkülerim var ve bana özel.
Sürekli sapık ve saçma sapan insan tipleriyle uğraşmamak için
Sapık çok var o yüzden kapalı
kimse yazmadığı icin açık kapali degil
Canım sıkıldı açtım
Çok sıkıtılı insanlar var ondan.
Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar